zwangerschap relax moeder baby

Wat een mooie tijd om uit te kijken, de geboorte van je kindje. Je buik groeit, je leeft ernaar toe, echter brengt het ook heel wat spanningen met zich mee. Je lichaam verandert, je gaat moeder worden, misschien heb je al meerdere kinderen rondlopen, de bevalling komt dichterbij.

De laatste weken van je zwangerschap worden mede door je bolle buik zwaarder, én emotioneler. Je kunt nu wel wat extra rust gebruiken. Even tijd voor jezelf, even ontspannen. Ook net na je bevalling!

De Mom To Be – Relax Treat brengt je rust en ontspanning, in elke fase van je zwangerschap en na je bevalling. We starten met een voetbad om je rustig te laten wennen aan de omgeving en de eerste rust te vinden. We bespreken je wensen en vertellen je wat we tijdens de behandeling allemaal gaan doen.

De rugscrub zorgt ervoor dat je huid wordt ontdaan van teveel aan dode huidcellen, het voorkomt jeuk en de olie van de massage heeft alle kans om mooi door je huid te worden opgenomen. Bij de ontspannen rug massage focussen we ons op mogelijke probleemgebieden zoals de onderrug. Is het door je grote buik niet mogelijk om op de rug te liggen, dan bekijken we samen wat het beste voor je is, op je zij of op een comfortabel stoeltje waarbij je voorover tegen de grote stoel aanleunt.

Na de ontspannen rug massage is het tijd om te starten met de facial. Zwangerschap kan een verandering van je huid teweeg brengen, hier gaan wij uiteraard samen met je naar kijken. Reiniging en dieptereiniging maken je huid tot in de poriën fris en schoon. Tijdens de milde maar effectieve peeling kun je genieten van een ontspannen voet -en onderbeenmassage.

Volledig tot rust kom je tijdens de massage van gezicht, nek en decolleté waarna het voedende masker wordt aangebracht en je verder kunt genieten van een hoofdhuidmassage.

We sluitend je behandeling af met skincare op maat gemaakt voor jouw huid, precies wat je huid in deze fase nodig heeft. Na een drankje met gezonde snack ga je volledig ontspannen en geheel verzorgd de deur uit!

De Mom To Be – Relax Treat bestaat uit:

  • Voetenbad met thee
  • Rugscrub
  • Rugmassage, zittend of op zij
  • Reiniging
  • Enzymatische dieptereiniging
  • Voet -en onderbeenmassage tijdens enzymatische peeling
  • Massage gezicht, nek en schouders
  • Masker met Hoofdhuidmassage
  • Maatwerk skincare

 

Geniet van de behandeling en van je mooie kindje!

en daarna…?

Met de vier technologieën van de Pascaud Contour apparatuur en micro Needling kunnen we na je zwangerschap en borstvoeding optimaal adviseren over mogelijkheden om de huid van je buik aan te pakken. Huidverslappingen en striae kunnen we hiermee aanpakken. Maar eerst genieten!

 

Lees de BLOG:

6 AANDACHTSPUNTEN VOOR JE HUID ALS JE ZWANGER BENT!
https://hohi.nl/6-aandachtspunten-voor-je-huid-als-je-zwanger-bent/

zwangerschap behandeling mom to be puur