“Iedereen is anders, iedere huid is anders”

Om die reden vertellen wij je graag persoonlijk welke behandeling en producten het beste bij je past.

Je eerste bezoek aan PUUR, de stap naar je mooiste huid!

Het is belangrijk om jou en jouw huid te leren kennen, en dat we op de hoogte zijn van jouw wensen en behoeften. Pas dan komen we tot een perfect huidtraject. En dat is de reden waarom we bij PUUR met huidverbeterende behandelingen altijd starten met een huidadvies gesprek met Observ 520x huidscan.

Tijdens dit gesprek met scan maken we kennis met jou, je huid en met jouw wensen. Samen met de huidspecialiste start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van hele gerichte vragen, we maken een uitgebreide Observ 520x huidscan welke de meest innovatieve kijk op jouw huid geeft. In vijf posities worden telkens acht foto`s gemaakt, met verschillende soorten licht. Dit geeft een uitgebreid beeld van je huid en tot de diepere huidlagen, dat wat met het blote oog niet zichtbaar is. Huidproblemen die in de toekomst kunnen ontwikkelen zien wij dus al in deze scan en kunnen daar het behandeltraject en productadvies op afstemmen. Doel: een mooie huid krijgen, en behouden.

Wat deze Observ huidscan voor jou betekent?

  • welkom en kennismaking met onze huidspecialiste met een heerlijk kopje koffie of kruiden thee
  • doornemen van wensen en behoeftes, en het in kaart brengen van jouw huidvraag
  • uitgebreide Observ huidanalyse door middel van digitale huidscan
  • we maken foto`s van je huid zodat we je huid maximaal kunnen supporten
  • doornemen van het behandel en huidadvies op maat
  • Klaar voor deze samenwerking? Klaar voor de mooiste versie van je huid? Heb je nog vragen? Dan gaan we over op het inplannen van je eerstvolgende behandeling van je persoonlijke huidtraject!

Je huidspecialiste staat altijd voor je klaar voor extra huidsupport. Ze is telefonisch en per mail voor je bereikbaar!

Samenwerken aan de mooiste huid is ons doel; de specialistes vanuit het instituut met huidverbeterende behandelingen, huidsupport bij vragen en jij werkt thuis met de geadviseerde producten. Dat is het meest optimale traject.

Wij zijn ervan overtuigd dat een stralende huid niet altijd vanzelfsprekend is, dat met de juiste behandelingen en producten voor thuis een mooie huid voor iedereen haalbaar is.

observ huidanalyse puur brabant

Kom je voor ontspanning, dan verwijs ik je graag direct naar de Stress Release Treat of de massages. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de permanent make-up specialist, en cosmetisch arts.

ERVAAR PUUR HUIDINSTITUUT, samen werken we aan de mooiste versie van je huid!