EXPERT IN ANTI-AGING UIT JAPAN

Forlle’d is pionier in nanotechnologie en brengt de Nobelprijs winnende technologie tot uiting in huidverbetering. Deze techniek verkleint moleculen naar nanomoleculen.

Moleculen van laagmoleculair hyaluronzuur en platinum in combinatie met geïoniseerde essentiële mineralen geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Ze zijn klein genoeg om door het basale membraan te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen. De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan.

Deze bijzondere, gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder.

De producten van Forrle`d:

  • herstellen de huidstructuur,
  • boosten de huidvernieuwing,
  • verhogen de hydratatie,
  • werken ontgiftend,
  • versterken het immuunsysteem van de huid
  • en beschermen tegen vrije radicalen.

Met als resultaat: vermindering van rimpels: versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

Het eerste succes van Forlle’d was het verkleinen van de moleculen van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is normaal te groot om opgenomen te worden in de diepere huidlagen. Forlle’d wist het hyaluronzuur zo’n 600 tot 4.000 keer te verkleinen tot 5 nanometer, zodat het de dermis in kan waar het de fibroblasten kan stimuleren om elastine en collageen aan te maken en de eigen hyaluronzuur-aanmaak te bevorderen.

Tevens vormen de hyaluronzuur moleculen het deliverysystem om drie gepatenteerde werkstoffen mee naar binnen te nemen. De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum – door wetenschappers erkend als een van de krachtigste anti-oxidanten die er bestaan. Door het te verkleinen pakt het een veel breder spectrum aan vrije radicalen aan dan welke anti-oxidant ook. De effectiviteit van de platinumdeeltjes is dankzij deze technologie verhoogd en de huid kan ze beter verdragen. Daarnaast bevatten de producten laagmoleculaire ceramiden en mineralen. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. De essentiële mineralen zorgen voor balans in de huid en versnellen het genezingsproces. Om te zorgen dat het hyaluronzuur de actieve werkstoffen meeneemt tot in dermis, zijn ze geïoniseerd.

Kortom: de PAREL van PUUR! Een pareltje voor je huid!