Exclusiviteit met Valmont

Het prestigieuze Valmont bestrijdt de tekenen des tijds met producten op basis van celtherapie. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxe anti-aging cosmetica met zichtbare en langdurige werkzaamheid en creëert daardoor een buitengewone verfijnde anti-aging lijn.

Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt.

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingsproces waardoor huidvernieuwing regelmatiger plaatsvindt. Huidveroudering wordt hierdoor vertraagd, opname door de huid en verbeterde celstofwisseling wordt bevorderd.

Wat doet Valmont?

Valmont bestrijdt de tekenen destijds en richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan. Valmont bestrijdt de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft Valmont de volgende stoffen geselecteerd:

D.N.A.

D.N.A. van een bijzondere kwaliteit via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.

Gletsjerwater

Zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling en activeert de natuurlijke afweersystemen.

Essence van de Bulgaarse Roos

Valmont is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos.

De VALMONT behandelingen:

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont-behandeling.


SOURCE OF BISSES Hydratatie ritueel

Dit hydratatie ritueel lest de dorst van de meest vochtarme huid. De opperhuid krijgt haar vitaliteit terug, de huidskleur krijgt een gezonder aanzien en droogtelijntjes worden gladgestreken. Na deze behandeling, die men absoluut moet ervaren, voelt uw huid zo fris als ochtenddauw.

Express Behandeling (ca. 30 minuten)

Complete Behandeling (ca. 75 minuten)
Inclusief Alque Precursor Complex Masker voor een hydratatie tot in de diepte

Intensieve Behandeling (ca. 90 minuten)
Incl. ontspannende rugmassage, Precursor Complex Masker en Ampul Moisturizing Booste


BRIGHTNESS OF ICE

Deze behandeling is speciaal gericht op het verhelderen en egaliseren van de teint. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans.

Express Behandeling (ca. 30 minuten)

Complete Behandeling (ca. 75 minuten)
Inclusief Catalyst Mask C voor de verheldering waardoor poriën verfijnen, de kleur verbetert en de glans wordt hersteld, collageenvliesmasker voor de hydraterende, liftende en helende werking

Intensieve Behandeling (ca. 90 minuten)
Inclusief ontspannende rugmassage, Catalyst Mask C, collageen vliesmasker en Ampul Intensive C Radiance Treatment


VITALITY OF THE GLACIERS Energieritueel

Vitaliserende behandeling voor een huid die een tekort heeft aan energie. Deze herstellende, anti-verouderende behandeling geeft stevigheid en een verjongende werking aan de huid.

Express Behandeling (ca. 30 minuten)

Complete behandeling (ca. 75 minuten)
Inclusief het collageenvlies masker dat een sterk hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking heeft op de huid. Valmont paradepaardje!

Intensieve Behandeling (ca. 90 minuten)
Inclusief ontspannende rugmassage, collageenvliesmasker én Ampul Cellular Complex Vitality


PEAKS OF FIRMNESS Versteviging en & Anti-rimpelritueel

Innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages waardoor rimpels worden gladgestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.

Express Behandeling (ca. 30 minuten)

Complete Behandeling (ca. 75 minuten)
Inclusief Collageenvliesmasker dat een sterk hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking heeft op de huid. Valmont paradepaardje!

Intensieve Behandeling (ca. 90 minuten)
Inclusief ontspannende rugmassage, collageen vliesmasker en ampul ICCT Lift Intensive Chrono Cellular Treatment Lift voor extra intensieve antirimpel verzorging voor een direct liftende werking en een diepgaande hydratatie.