Exclusiviteit met Valmont

Het prestigieuze Valmont bestrijdt de tekenen des tijds met producten op basis van celtherapie. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxe anti-aging cosmetica met zichtbare en langdurige werkzaamheid en creëert daardoor een buitengewone verfijnde anti-aging lijn.

Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt.

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingsproces waardoor huidvernieuwing regelmatiger plaatsvindt. Huidveroudering wordt hierdoor vertraagd, opname door de huid en verbeterde celstofwisseling wordt bevorderd.

Wat doet Valmont?

Valmont bestrijdt de tekenen destijds en richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan. Valmont bestrijdt de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft Valmont de volgende stoffen geselecteerd:

D.N.A.

D.N.A. van een bijzondere kwaliteit via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.

Gletsjerwater

Zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling en activeert de natuurlijke afweersystemen.

Essence van de Bulgaarse Roos

Valmont is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos.

De VALMONT behandelingen:

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont-behandeling.