Huidtherapie bij PUUR Huidinstituut

PUUR Huidtherapeut Tanja

Huidtherapeute Tanja staat voor je klaar bij PUUR!

 

Bij PUUR werken we ook samen met een HBO opgeleide Huidtherapeute van Cosmetique Totale. Dit zijn medische specialistes die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

U kunt er terecht voor de behandeling van:

  • Definitief ontharen, zowel donkere als blonde lichte beharing
  • Couperose en rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Acne / acne littekens
  • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
  • Huidverstrakking
  • Littekenbehandeling
  • Steelwratjes / fibromen
  • én Kalknagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals Fractora technologie en het Diolaze XL systeem.

Het Diolaze XL systeem van Cosmetique Totale helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd. Maar ook word er behandeld tegen schimmelnagels, worden er intensieve peelings gegeven en kan onze huidtherapeut je helpen bij acné klachten.

Diolaze XL lasertechnologie

Het nieuwste van het nieuwste, het Diolaze XL systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk huidtype en haarkleur met succes kan worden behandeld. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Fractora

De Fractora technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals.
Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de Fractora?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de Fractora nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met Fractora uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de Fractora behandeling geschikt?

De Fractora is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De Fractora is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen heb je 2 tot 5 behandelingen nodig. Deze behandelingen plan je in, 1 keer in de 6 weken. Je hebt dus een interval van 6 weken. Houd er rekening mee dat je je in de periode dat je behandeld wordt de zon 4-6 weken moet vermijden.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is?

Vraag dan nu bij PUUR Huidinstituut een gratis en vrijblijvend intake consult aan met onze huidtherapeute Janneke Arts van Cosmetique Totale. Zij kan u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. In de PUUR Agenda staan alle data voor u op een rij.

Meer info op www.cosmetique-totale.nl