Huidtherapie bij PUUR Huidinstituut

Samenwerking van PUUR Huidinstituut en Cosmetique Totale. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

U kunt er terecht voor de behandeling van:

  • Definitief ontharen, zowel donkere als blonde lichte beharing
  • Couperose en rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Acne / acne littekens
  • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
  • Huidverstrakking
  • Littekenbehandeling
  • Én Kalknagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Diolaze XL systeem.

HetDiolaze XL systeem van Cosmetique Totale helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd.

Diolaze XL lasertechnologie

Het nieuwste van het nieuwste, het Diolaze XL systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk huidtype en haarkleur met succes kan worden behandeld. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

E-Matrix

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.

Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de eMatrix?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is?

Vraag dan nu bij PUUR Huidinstituut een gratis en vrijblijvend intake consult aan met onze huidtherapeute Maureen Prins van Cosmetique Totale. Zij kan u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. In de PUUR Agenda staan alle data voor u op een rij.

Meer info op www.cosmetique-totale.nl

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo