EXPERT IN ANTI-AGING UIT JAPAN

Forlle’d is pionier in nanotechnologie en brengt de Nobelprijs winnende technologie tot uiting in huidverbetering. Deze techniek verkleint moleculen naar nanomoleculen.

Moleculen van laagmoleculair hyaluronzuur en platinum in combinatie met geïoniseerde essentiële mineralen geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Ze zijn klein genoeg om door het basale membraan te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen. De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan.

Deze bijzondere, gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder.

De skincare van Forlle’d:

  • herstellen de huidstructuur,
  • boosten de huidvernieuwing,
  • verhogen de hydratatie,
  • werken ontgiftend,
  • versterken het immuunsysteem van de huid
  • en beschermen tegen vrije radicalen.

Met als resultaat: vermindering van rimpels: versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

Het eerste succes van Forlle’d was het verkleinen van de moleculen van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is normaal te groot om opgenomen te worden in de diepere huidlagen. Forlle’d wist het hyaluronzuur zo’n 600 tot 4.000 keer te verkleinen tot 5 nanometer, zodat het de dermis in kan waar het de fibroblasten kan stimuleren om elastine en collageen aan te maken en de eigen hyaluronzuur-aanmaak te bevorderen.

Tevens vormen de hyaluronzuur moleculen het deliverysystem om drie gepatenteerde werkstoffen mee naar binnen te nemen. De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum – door wetenschappers erkend als een van de krachtigste anti-oxidanten die er bestaan. Door het te verkleinen pakt het een veel breder spectrum aan vrije radicalen aan dan welke anti-oxidant ook. De effectiviteit van de platinumdeeltjes is dankzij deze technologie verhoogd en de huid kan ze beter verdragen. Daarnaast bevatten de producten laagmoleculaire ceramiden en mineralen. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. De essentiële mineralen zorgen voor balans in de huid en versnellen het genezingsproces. Om te zorgen dat het hyaluronzuur de actieve werkstoffen meeneemt tot in dermis, zijn ze geïoniseerd.

 

Kortom: de PAREL van PUUR! Een pareltje voor je huid! 

 

Drie huidverbeterende Forlle’d behandelingen:

Forlle’d Performance
Meest optimale huidverbetering in het welbekende ontspannen jasje van PUUR!

Ontspannen starten met een rugmassage met bindweefseltechnieken. Uitgebreide gezichtsbehandeling met schuimende penseel massage, skin resurfacing, stimulerende en tevens ontspannende gezicht, decolleté en nekmassage, expert masker en afsluitende verzorging! Een weldaad voor je huid!

Forlle’d Pearl

Niet voor niets het pareltje van PUUR! Deze huidverbeterende behandeling met schuimende penseelmassage, skin resurfacing en bindweefselmassage van gezicht, decolleté en nek laat je direct ontspannen. Tijdens het intensieve expert masker geniet je van een hand of hoofdhuidmassage.

Meet Forlle’d

Nog nooit eerder de unieke formule van Forlle’d ervaren? Maak dan kennis en boek de Meet Forlle’d behandeling.

De Forlle’d behandelingen op maat:

De Forlle’d behandelingen bij PUUR Huidinstituut worden altijd gepersonaliseerd. De huidspecialistes bekijken elke behandeling de huid opnieuw en adviseren de meest effectieve Forlle’d skincare en additionele behandelingen. De Forlle’d behandelingen kunnen zeer doeltreffend worden gecombineerd met microneedling, collageenlichttherapie, bindweefselmassage en radiofrequentie.

Bij PUUR Huidinstituut is elke behandeling een me-time moment. Deze behandelingen zijn zowel huidverbeterend als ontspannen door de toevoeging van massages. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een drankje met een gezonde snack.

 

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut? 

Plan een huidadvies gesprek met Observ 520x huidscan om de mogelijkheden voor jouw huid in kaart te brengen.