Online afspraak maken, direct in onze PUUR agenda!

Wat fijn dat u een afspraak wilt inplannen bij PUUR Huidinstituut.

Uw eerste bezoek bij PUUR Huidinstituut? Kennis maken met PUUR Huidinstituut kan op verschillende manieren.

Ten eerste nodigen wij van harte uit voor een vrijblijvend huidadvies gesprek met digitale huidscan. We luisteren we naar uw wensen, beoordelen de huid en u krijgt van ons een passend huidadvies op maat. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ten tweede nodigen wij u graag uit voor een SKIN EXPERIENCE waarbij we uw wensen inventariseren en een uitgebreide huidscan maken. Bij deze Skin Experience ervaart u direct de ontspannen sfeer van PUUR de behandeling en producten en ontvangt u een uitgebreid behandel-en productadvies voor thuis, uiteraard helemaal op maat!
Deze experience kost €49,50 en bij aankoop van drie van de door de huidspecialist geadviseerde producten krijgt u de experience behandeling t.w.v. €49,50 cadeau!)

Al bekend met PUUR maar weet je niet welke behandeling er op dit moment het beste voor je is? Plan dan een “Behandeling nader te bepalen”. Wij gaan dan samen met u bekijken welke behandeling het beste bij u past, voor dit moment van het jaar.

Natuurlijk blijft een afspraak inplannen telefonisch of per mail mogelijk. Persoonlijk contact blijft hoog in het vaandel staan bij PUUR Huidinstituut. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij PUUR. Wij staan u graag te woord: 0162 – 785560

Uw afspraak bij de huidtherapeute kunnen alleen telefonisch worden ingepland.