Edith Naaijkens

Eigenaresse & Senior Huidspecialiste
WINNAAR BEAUTY AWARD 2018, Beste Beautysalon van Nederland!

“Ruim 24 jaar geleden heb ik gekozen voor dit prachtige vak. Vol passie blijf ik me verdiepen in de huid en huidverbeteringen om altijd de beste technieken in mijn instituut aan te bieden en met als doel een gezonde en stralende huid.”“Na het behalen van het STIVAS diploma, de Cidesco internationale opleiding en de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging met specialisaties, heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende beautycentra. Na mijn HBO opleiding Marketing Management en werkervaring in het bedrijfsleven, mijn werk als vakdocente schoonheidsverzorging bij een particulier opleidingsinstituut ben ik begin 2007 gestart met mijn schoonheidsinstituut: PUUR Schoonheid & Ontspanning.”

“In 2015 is onze naam gewijzigd naar PUUR Huidinstituut en zijn we verhuisd naar een pand in centrum Prinsenbeek. Door de jarenlange ervaring en focus op huidverbetering en de samenwerking met gespecialiseerde professionals gaat PUUR een stap verder dan huidverzorging!” In oktober 2019 hebben wij in Oosterhout onze tweede locatie geopend!

De specialistes in onze huidinstituten zijn volledig gediplomeerd en beschikken over specialisaties binnen de schoonheidsverzorging. Jaarlijks volgen onze specialistes diverse scholingen en merktrainingen en zijn wij actief in het bijwonen van congressen, symposia en beurzen. Uiteraard volgen wij alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de uiterlijke verzorging door het lezen van de vakbladen.
AGB Code 89053804.


Ruby Korteweg

Senior Huidspecialiste, pedicure en visagiste
Locatiemanager Prinsenbeek

“Na het behalen van mijn opleiding schoonheidsverzorging en Visagie heb ik de opleiding allround schoonheidsverzorging met specialisaties afgerond. Door mijn opleiding pedicure kan ik nu van top tot teen in de watten leggen. Ik vind het erg interessant om me te verdiepen in alle facetten van de huid en geef graag adviezen en behandelingen om de huid in topconditie te houden en huidproblemen optimaal te behandelen. Inmiddels 8 jaar onderdeel van het PUUR team, doorgegroeid naar locatiemanager van locatie Prinsenbeek en nog niet klaar met studeren. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste”

Specialisaties:
Acne behandelingen (zorgverzekeraar erkend), pedicure, bindweefselmassage en Shiatsu massage, huidverbeterende peelings, Micro Needling & Skin Bootcamp Specialist

Expert in Valmont, Team Dr. Joseph, Me-Line en Pascaud

AGB Code 89100198

Marijn de Jong

Senior Huidspecialiste, expert huidverbetering

“Na het behandelen van mijn diploma tot allround schoonheidsspecialiste ben ik er door de jaren heen achter gekomen dat mijn passie ligt bij huidverbetering.

Ik vind het heel belangrijk om klanten een moment van rust en ontspanning te geven waardoor huidverbetering des te beter tot uiting komt. Samen met mijn klant maak ik graag een behandel & product advies waardoor we het optimale resultaat voor zijn of haar huid behalen, en de huid weer in top conditie word gebracht!

Teamwork, samen met de jou!”

Specialisaties:
Acné behandelingen, huidverbeterende peelings en behandelingen, micro needling, bindweefselmassage, lymfedrainage & Skin Bootcamp SpecialistExpert in Pascaud, Team Dr. Joseph, Me-Line en ValmontAGB CODE 89101197Marijn is aanwezig op:
Prinsenbeek: Dinsdag
Oosterhout: Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Nathalie Kivits

Senior Huidspecialiste en expert in huidverbetering

“Na het behalen van mijn opleiding Schoonheidsspecialiste, ben ik me gaan verdiepen in de mogelijkheden om huidproblemen aan te pakken.
Dit heb ik gedaan op het gebied van huid verbeterende massages, micro needling en peelings. Ook voeding speelt een belangrijke rol bij huidverbetering en heeft dus mijn aandacht.
Mijn ruime ervaring en passie voor de huid en haar problemen komen bij PUUR helemaal tot zijn recht. Wat is er nu mooier dan samen met u als klant tot het gewenste resultaat te komen. Dat is mijn allergrootste passie!”

Specialisaties:
Bindweefselmassage, Natural Face Lifting, huidverbeterende peelings, Micro Needling en Skin Bootcamp Specialist.
Expert in Pascaud, Valmont, Me-line én Team Dr. Joseph

Nathalie is op de volgende dagen aanwezig:
Prinsenbeek: Woensdag en vrijdag

Liza Korswagen

Huidspecialiste, Pedicure & OPI Expert

“Uiterlijke verzorging heb ik altijd al erg interessant gevonden, vandaar dat ik heb gekozen voor het vak schoonheidsspecialiste. Met al mijn diploma`s “in the pocket” ga ik vol enthousiasme voor het mooiste resultaat voor elke huid! Ook ben je bij mij voor een goede pedicure en OPI Gelcolor aan het goede adres. Tot snel bij mij in de stoel!”

Liza werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag bij PUUR Huidinstituut in Prinsenbeek.

Expert in Pascaud, Team Dr. Joseph & OPI

Noa Wasel

Junior schoonheidsspecialiste

“Heerlijk om bezig te zijn met beauty, van top tot teen. Ik vind het allemaal interessant! Nu ik mijn diploma`s op zak heb kan ik ook alle opgedane kennis tijdens mijn stage bij PUUR gaan inzetten. Komend jaar ga ik verder studeren voor mijn specialisaties. Ik heb er zin in, zie ik je snel bij PUUR?”

Noa is op donderdag en vrijdag aanwezig in Prinsenbeek.

Bertine van Erk

Huidspecialiste

“Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, nam ik de stap om mijn passie achterna te gaan en me om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn studie ontdekte ik een grote interesse in huidverbeterende behandelingen en technieken. Bij PUUR ben ik hiermee helemaal op mijn plek. Ik sta voor u klaar om u geheel in de watten te leggen, maatwerk te leveren en u van het beste advies te voorzien om zo het mooiste resultaat voor uw huid te bereiken”

Bertine is van donderdag tot zaterdag aanwezig in Oosterhout.

Mariska Lokers

Huidspecialiste & Massage expert

“Mariska neemt 12 jaar huidkennis mee naar PUUR. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij andere instituten en is naast huidverbetering ook gespecialiseerd in massagetechnieken zoals triggerpoint, facelift, hotstone en hoofdpijnmassage!”

Mariska is van woensdag tot vrijdag aanwezig in Prinsenbeek

Estelle Pouw

Huidspecialiste

“In 2005 heb ik de opleiding gevolgd bij Edith, mijn toenmalige docente bij IMKO Opleidingen. Nu in de jas van PUUR! Met mijn kennis over de huid, supplementen en de specialisaties bindweefselmassage en acnebehandeling help ik jou graag aan de mooiste versie van jezelf. Huidverbetering is mijn doel en dat zie ik als werken aan lichaam én geest. Ik ben vitaliteitscoach in de 5-elementenleer. Het geeft inzicht in jouw energetische blauwdruk en zorgt voor de ontspanning zoals die van nature bedoeld is. Met de juiste voeding en mindset, in de juiste omgeving sta je optimaal in je kracht. Het geeft dat “lekker in je vel-gevoel”! Ook dát draagt bij aan huidverbetering. Hoe kan ik jou helpen? Graag tot snel!”

Estelle is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Dr. Alice van der Linden

Cosmetisch arts

“Daar waar nodig zorg ik voor de PUUR klanten voor extra verzachting en huidverjonging in het gelaat. Botox en fillers worden tegenwoordig steeds meer gebruikt, op een veilige manier! Ook voor overmatige transpiratie en hoofdpijnklachten kunt u bij mij op consult komen.”

Alice is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut zowel in Oosterhout als Prinsenbeek. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Paul Zebregs

Permanente Make-up / micropigmentatie specialist

“Je mag het karakter van het gezicht nooit veranderen. Ik bekijk zeer nauwkeurig en samen met jou de wensen, kleur en perfecte vorm. Permanente make-up vereist professie en deskundigheid. Het geeft je 24/7 een stralende en perfecte uitstraling!”

Specialist in zowel esthetische pigmentatie als medische pigmentatie. Docent micropigmentatie bij Nouveau Contour en intercontinentaal spreker op permanente make-up congressen.

Paul is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Evita Stultiens

Huidtherapeute Cosmetique Totale, Expert in laserbehandelingen en huidtherapie.

“Na mijn ervaring als schoonheidsspecialiste wilde ik mij verder specialiseren op het gebied huidtherapie. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om samen met u alle behandelmogelijkheden te bespreken voor uw huidprobleem! Dit kan tijdens een vrijblijvend consult. Als huidtherapeut behandel ik diverse huidproblematiek middels medische behandelmogelijkheden. U kunt bij mij terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, schimmelnagels, acne, littekens, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Met de nieuwste apparatuur en medische peelings werk ik samen met u aan het meest optimale en gewenste behandelresultaat. Ik ben regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de agenda op de website kunt u zien wanneer ik aanwezig ben. Ik zie u graag!”

Evita is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Sanne van Hooijdonk

Junior schoonheidsspecialiste

“Super om bij PUUR nóg meer te mogen leren, ik heb er zin in!”

Sanne heeft haar diploma schoonheidsverzorging al behaald en studeert nu verder voor haar specialisaties (ROC Tilburg, niveau 4). Hiervoor is PUUR haar leerbedrijf. Sanne is aanwezig bij PUUR locatie Prinsenbeek.

Sanne van Oosterwijk

Junior schoonheidsspecialiste

“Ik heb zin in mijn stage bij PUUR Huidinstituut. Precies wat ik voor ogen heb, met zoveel kennis en breed aanbod van behandelingen”

Sanne zit in haar tweede jaar van de opleiding schoonheidsverzorging (ROC Tilburg, niveau 3).
PUUR Huidinstituut is haar leerbedrijf.

Lieke Willems

Junior schoonheidsspecialiste

“Dat ik ver moet reizen voor deze mooie stage plaats is helemaal niet erg! Ik heb er enorm veel zin in om mijn kennis nog verder te vergroten”

Lieke heeft haar basis diploma schoonheidsverzorging inmiddels al op zak en studeert dit jaar door voor haar specialisaties. (Curio Breda, niveau 4). PUUR Huidinstituut is haar leerbedrijf. Lieke is aanwezig bij PUUR locatie Oosterhout.

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo