Edith Naaijkens

Eigenaresse & Huidspecialiste
WINNAAR BEAUTY AWARD 2018, Beste Beautysalon van Nederland!

edith Naaijkens PUUR huidinstituut prinsenbeek oosterhout

“Ruim 28 jaar geleden heb ik gekozen voor dit prachtige vak. Vol passie blijf ik me verdiepen in de huid en huidverbeteringen om altijd de beste technieken in mijn instituut aan te bieden en met als doel een gezonde en stralende huid. “Na het behalen van het STIVAS diploma, de Cidesco internationale opleiding en de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging met specialisaties, heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende beautycentra. Na mijn HBO opleiding Marketing Management en werkervaring in het bedrijfsleven, mijn werk als vakdocente schoonheidsverzorging bij een particulier opleidingsinstituut ben ik begin 2007 gestart met mijn schoonheidsinstituut: PUUR Schoonheid & Ontspanning.”

“In 2015 is onze naam gewijzigd naar PUUR Huidinstituut en zijn we verhuisd naar een pand in centrum Prinsenbeek. Door de jarenlange ervaring en focus op huidverbetering en de samenwerking met gespecialiseerde professionals gaat PUUR een stap verder dan huidverzorging!” In oktober 2019 hebben wij in Oosterhout onze tweede locatie geopend! Wij gunnen iedereen een stralende huid en hebben Het Online Huidinstituut gelanceerd, een online huidadvies platform met webshop: https://hohi.nl/

De specialistes in onze huidinstituten zijn volledig gediplomeerd en beschikken over specialisaties binnen de schoonheidsverzorging. Jaarlijks volgen onze specialistes diverse scholingen en merktrainingen en zijn wij actief in het bijwonen van congressen, symposia en beurzen. Uiteraard volgen wij alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de uiterlijke verzorging door het lezen van de vakbladen. AGB Code 89053804


Marijn de Jong

Huidspecialiste & Locatiemanager Oosterhout

“Mijn passie is huidverbetering.

Ik vind het heel belangrijk om klanten een moment van rust en ontspanning te geven waardoor huidverbetering des te beter tot uiting komt. Samen met mijn klant maak ik graag een behandel & product advies waardoor we het optimale resultaat voor zijn of haar huid behalen, en de huid weer in top conditie word gebracht!

Teamwork, samen met jou!”

Specialisaties:
Acné therapie, huidverbeterende peelings en behandelingen, micro needling, bindweefselmassage, lymfedrainage & camouflage therapie.

AGB Code Acne 89101197
AGB Code Camouflage 89101687

Marijn is aanwezig op:
Oosterhout: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Liza Korswagen

Huidspecialiste

“Al jaren onderdeel van het PUUR team. Mijn focus ligt op huidverbetering en huidproblemen. Ik kijk samen met de klant naar de mogelijkheden en bespreek deze, en door samenwerken zien we schitterende resultaten. Een compleet advies en traject op maat, want iedere huid is anders. Ik ga vol enthousiasme voor het mooiste resultaat voor elke huid!”

Specialisaties:
Huidverbetering, acné, bindweefselmassage, pigmentbehandelingen, micro Needling en huidverjonging.

Liza is aanwezig op: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag bij PUUR Huidinstituut in Prinsenbeek.

tanja van horsen puur huidtherapeut

Tanja van Horssen

Huidtherapeute

“Als huidtherapeute heb ik vier jaar extra doorgestudeerd na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. Heel blij dat ik mijn expertise kan inzetten bij PUUR. Als huidtherapeute ben ik gespecialiseerd in alle vormen van huidverbetering en huidverjonging en ook acne, rosacea, huidaandoeningen en pigmentproblematiek. De zorgverzekeraar vergoed veel van deze behandelingen. Ik ga graag een traject met je aan om je huid weer gezond te krijgen.”

Specialisaties:
Acné therapie, littekentherapie, camouflage therapie, Rosacea, Pigment, Bindweefselmassage, laser expert, huidverbeterende peelings zoals TCA, Micro Needling en lymfoedeem.

Tanja is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in Prinsenbeek.

lieke willems puur huidinstituut

Lieke Willems

Huidspecialiste 

“Na mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en stage bij PUUR ben ik trots dat ik mijn expertise mag inzetten. Huidverbetering in een ontspannen jasje is me op het lijf geschreven. Ik houd namelijk ook enorm van gezelligheid, en een ontspannen sfeer”

Specialisaties:
Acné, expert huidverbetering, anti-aging en bindweefselmassage.

Lieke is aanwezig op donderdag en zaterdag in Oosterhout en op maandag en zaterdag in Prinsenbeek

Bertine van Erk

Huidspecialiste

“Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, nam ik de stap om mijn passie achterna te gaan en me om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn studie ontdekte ik een grote interesse in huidverbeterende behandelingen en technieken. Bij PUUR ben ik hiermee helemaal op mijn plek. Ik sta voor je klaar je geheel in de watten te leggen, maatwerk te leveren en u van het beste advies te voorzien om zo het mooiste resultaat voor uw huid te bereiken”

Specialisaties:
Huidverbetering, huidverjonging, acné, bindweefselmassage en microneedling.

Bertine is aanwezig op maandag en van woensdag tot zaterdag aanwezig in Prinsenbeek

evy bagiota puur huidspecialiste oosterhout

Evy Bagiota

Huidspecialiste

“In uiterlijke verzorging heb ik altijd interesse gehad. Toen ik op de leeftijd kwam dat ik in mijn eigen huidverbetering wilde investeren, kwam ik erachter hoe interessant ik het vond. Zo is mijn passie voor huidverzorging ontstaan en wil ik constant ontwikkelen om steeds het mooiste resultaat te bereiken.”

Evy is aanwezig op dinsdag en woensdag in Oosterhout. en op donderdag en vrijdag in Prinsenbeek

Mariska Lokers

Huidspecialiste 

“Mijn passie is jouw huid! Samen werken we aan de mooiste versie van je huid! Al ruim 14 jaar ben ik gespecialiseerd in zowel huidverbeterende als ontspannende behandelingen.

Specialisaties: Naast huidverbetering ook gespecialiseerd in massagetechnieken zoals triggerpoint, facelift, hotstone en hoofdpijnmassage!”

Mariska is aanwezig van woensdag tot vrijdag aanwezig in Prinsenbeek

ingrid van bavel puur oosterhout prinsenbeek

Ingrid van Bavel

Office Assistant 

“Bij PUUR ondersteun ik alle processen binnen de instituten. Mijn passie ligt in het organiseren en regelen van alles rondom de behandelingen van PUUR. Tevens zorg ik voor de administratie, sales en marketing, personeelszaken en het plannen en coördineren van trainingen, opleidingen en events.

Naast mijn aanwezigheid in de instituten draag ik zorg voor het beheer en de verwerking van de webshop.

De branche spreekt me enorm aan waardoor mijn enthousiasme automatisch elke dag borrelt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in een van de instituten of je te spreken aan de telefoon”

Ingrid is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

Dr. Annemarie Wassink

Cosmetisch arts

“Ik ben geboren en getogen in Breda en heb in 1999 mijn artsdiploma behaald aan de Universiteit van Utrecht, waar ik ook ben opgeleid tot internist en ben gepromoveerd. Ik heb meerdere jaren als internist gewerkt.

In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde en de afgelopen 2 jaar heb ik mij verder in dit mooie vak bekwaamd. Mijn jarenlange klinische ervaring als arts komt mij ook in dit vak goed van pas. Ik luister en kijk goed naar cliënten en ik geef altijd een eerlijk en realistisch advies. Samen met de cliënt kijk ik welke behandeling het beste aansluit bij de wensen. Bij mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat het unieke karakter van het gezicht, passend bij die persoon, behouden blijft. Een frisse en natuurlijke uitstraling waarbij iemands persoonlijke sterke kanten benadrukt worden is wat ik graag wil realiseren. De dankbaarheid van cliënten na een behandeling geven mij iedere keer weer voldoening.

Ik volg regelmatig congressen en trainingen voor cosmetisch artsen om mijn kennis en vaardigheden bij te houden. Tevens ben ik lid van de NVEG (Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde).”

Dr. Annemarie is elke maand aanwezig bij PUUR Huidinstituut Prinsenbeek en Oosterhout. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Paul Zebregs

Permanente Make-up / micropigmentatie specialist

“Je mag het karakter van het gezicht nooit veranderen. Ik bekijk zeer nauwkeurig en samen met jou de wensen, kleur en perfecte vorm. Permanente make-up vereist professie en deskundigheid. Het geeft je 24/7 een stralende en perfecte uitstraling!”

Specialist in zowel esthetische pigmentatie als medische pigmentatie. Docent micropigmentatie bij Nouveau Contour en intercontinentaal spreker op permanente make-up congressen.

Paul is regelmatig aanwezig bij PUUR Huidinstituut, zowel in Prinsenbeek als Oosterhout. In de Agenda op onze website kun je zien wanneer deze expert weer aanwezig is!

Danique Kuijpers

Schoonheidsspecialiste in opleiding

“Tweede jaars studente schoonheidsverzorging CURIO Breda! PUUR Huidinstituut is erkend leerbedrijf voor Danique”

Danique is elke dinsdag en vrijdag aanwezig in Prinsenbeek

Maud Vierhuis puur prinsenbeek

Maud Vierhuis

Schoonheidsspecialiste in opleiding

“Tweede jaars studente schoonheidsverzorging CURIO Breda! PUUR Huidinstituut is erkend leerbedrijf voor Maud”

Maud is elke dinsdag en vrijdag aanwezig in Oosterhout