Massage gericht op ontspanning (30 of 60 minuten)

Heerlijk om diep te ontspannen door massage en hiermee u fysieke en mentale gezondheid bevorderen. Een ontspanningsmassage ontspant spieren en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen ondersteund en versterkt.

Stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een heerlijk moment om even alles te vergeten en te ontspannen!

Hotstone Massage (45 minuten)

Massage met gladde warme vulkanische stenen. Deze warmte wordt langzaam afgegeven aan huid en spieren en houdt lang aan. Resultaat een diep ontspannen gevoel. Ontspannend en stress verlagend. Absolute weldaad! Bij een eerste massage behandeling bespreken wij uw wensen tijdens een intake gesprek.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen en/of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het digitale afspraakformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo