Massage gericht op ontspanning (30 of 45 minuten)

Heerlijk om diep te ontspannen door massage en hiermee u fysieke en mentale gezondheid bevorderen. Een ontspanningsmassage ontspant spieren en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen ondersteund en versterkt.

Stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een heerlijk moment om even alles te vergeten en te ontspannen!

 

Hotstone Massage (45 minuten)

Massage met gladde warme vulkanische stenen. Deze warmte wordt langzaam afgegeven aan huid en spieren en houdt lang aan. Resultaat een diep ontspannen gevoel. Ontspannend en stress verlagend. Absolute weldaad! Bij een eerste massage behandeling bespreken wij uw wensen tijdens een intake gesprek.

Stress Release Treat (75 minuten)

Stress Release Treat is een complete behandeling gericht op tot rust komen en lichaam en geest te ontspannen. Je huid wordt daarbij intensief verzorgd waardoor vermoeidheid van je gezicht verdwijnt en weer gaat stralen.

We ervaren het allemaal, vooral in deze turbulente tijden: STRESS EN VERMOEIDHEID! Ze komen tot uiting in ons lichaam door bijvoorbeeld pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, rug- en nekklachten. Maar ook rode plekjes en dofheid worden zichtbaar op je huid.

Stress en vermoeidheid hebben tot gevolg dat ons lichaam een verhoogde fysiologische activiteit gaat vertonen. Dat is voor even niet erg, maar als het te lang duurt is dat op den duur schadelijk voor onze gezondheid. De balans is verstoord omdat we te weinig rust nemen, teveel moeten regelen en geen tijd meer vrij kunnen maken om te ontspannen en te genieten. Bovendien wordt ons immuunsysteem aangetast waardoor we vatbaarder zijn voor ziektes.

Stress Release Treat heeft een gunstige invloed op lichaam en geest. De spanning glijdt van je af en je bevordert een algeheel gevoel van welzijn. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten, dit zorgt via reuk en via de huid voor een extra ontspannende en helende werking.

Deze behandeling bestaat uit massage, warmte en verzorging:

• Warm voetbad
• Voetmassage met Drukpunten
• Reiniging gezicht
• Dieptereiniging
• Massage Gezicht, Nek & Decolleté
• Serum & Warm Masker afgestemd op huidtype
• Hoofdhuidmassage
• Hot stone Massage Rug & Schouders
• Maatwerk Skincare

Boek deze STRESS RELEASE TREAT online in, direct in onze PUUR agenda. Natuurlijk is deze behandeling in zowel Oosterhout als Prinsenbeek in te plannen. Telefonisch inplannen kan natuurlijk ook!

RELOAD YOURSELF!

Aanpassingen in deze behandeling in overleg!