PASCAUD Hét natuurlijke anti-aging concept.

Het unieke huidverbetering / anti-aging concept van PASCAUD vult de ruimte tussen gewone gezichtsbehandeling en de stap naar arts en kliniek.

Filosofie van PASCAUD

Schoonheid is iets wat Pascaud in ieders handbereik wil leggen. Drie aspecten die elkaar blijven ondersteunen vind je in de Beauty Triangle. Als de Beauty Triangle in balans is, dan ga je stralen!

Outside In Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen.
Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut.

Inside Out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten.
Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Direct je producten van Pascaud kopen in onze Hohi.nl webshop?
Klik dan hier: 
Webshop Hohi.nl Pascaud Producten

Instituut behandelingen voor huidverbetering met zichtbaar resultaat.

De Pascaud instituut behandelingen worden o.a. ingezet voor het corrigeren van rimpels, lifting en versteviging van uw huid, verfijning van de huidstructuur en het voorkomen en verminderen van pigmentatievlekjes. Kortom: uw huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden. De huidbarrière wordt versterkt, de conditie wordt verbeterd en bestaande problemen worden opgelost.

Wanneer u in combinatie met de behandeling de daarbij behorende Cosmeceuticals en Nutriceuticals gebruikt, zult u sneller, maar vooral ook langdurig resultaat bereiken. Uw gelaatstrekken en uitdrukkingen veranderen niet. U blijft gewoon uzelf, maar dan jonger!

Het PASCAUD concept samengevat:

 • Het is veilig en vertrouwd. Een innovatie tegen huidveroudering.
 • Een “natural make-over” op basis van uw persoonlijke wensen.
 • De producten zijn parfum vrij met 100% natuurlijke grondstoffen.
 • De tijd staat niet stil: Pascaud is de anti-aging verzorging van dit moment, Pascaud is hét antwoord op vele huidproblemen. Eenvoudige thuisverzorging met de juiste producten en een goed resultaat.

Pascaud is in te zetten bij:

 • huidverbetering
 • rimpels
 • grove poriën
 • pigmentvlekjes
 • zon beschadigde huid (geeft later veel rimpels)
 • acne (grove huidstructuur)
 • rokershuid
 • een huid die nog steeds mooi is en u wenst die mooi te houden.

Pascaud Marmatrix Masker

Een uniek vliesmasker op basis van hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (zeewier). Het masker wordt geactiveerd met een lotion op basis van sea mayweed en plankton (rijk aan omega 3) extract. Het effect is een directe vermindering van expressielijntjes, minder roodheid betere hydratatie, verkoeling, betere circulatie en een verbetering van de spankracht van je huid. Het marmatrix masker voor het gezicht en hals kunt u als losse behandeling boeken voor een snelle boost of als extra bij de Pascaud treatment.

De treatment heeft de volgende eigenschappen:

 • Verbetering spankracht
 • Vermindering lijntjes
 • Huidvergladdend
 • Verminderd roodheid
 • Hydraterend
 • Verkoelend
 • Grove poriën worden verfijnd
 • Antibacterieel
 • Verbetering circulatie

De behandelingen:

Pascaud professional treatment 

Deze revitaliserende behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen. Uw specialist stemt de behandeling af op ùw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen. Mogelijk is om het effect van deze behandeling te versterken door aanvulling van de Marmatrix maskers. Marmatrix is een masker van hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (algen /zeewier).

Fase 1 : Intensieve reiniging

Fase 2 : Retinol

Hoog geconcentreerde micro verpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3 : Enzymen

Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

Fase 4 : Vitamine A,C en E

Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5 : Kaviaar

Stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

De treatment is een mooie behandeling om te combineren met alle ander Pascaud behandelingen. Het kan zijn ter voorbereiding of om een intensiever resultaat te verkrijgen.


DNA treatment

Een luxe & ontspannende gezichtsbehandeling waarbij de huid gevoed wordt, zacht aanvoelt, een verfijnde huidstructuur en een vervaging van fijne lijntjes laat zien.

De behandeling bestaat uit: een reiniging, enzymatische peeling, caviar ampul, massage met DNA, marmagel pads, marmatrix masker voor het gelaat & hals, hydrating serum, oogverzorging & DNA Cream.

U staat versteld van het direct zichtbare resultaat!

Voor welk huidtype / huidprobleem is de DNA treatment geschikt?

 • Fijne rimpels rond de ogen, mond en wangen
 • Een droge en/of vochtarme huid
 • Een vermoeide huid
 • Een gevoelige huid
 • Een grove huidstructuur
 • Pascaud peeling

Een peeling waarbij u geen vervelling krijgt en ook mogelijk om tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse behandeling ter onderhoud. De fruitzuur peeling lost dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort fruitzuur peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wilt waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Of als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (roker) huid en elasticiteit afname.

Pascaud werkt met verschillende peelings:

AHA peeling

Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn bekende peelende stoffen. Ze behoren tot de groep Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) die ook wel fruitzuren worden genoemd. Deze Pascaud AHA peelings kennen verschillende concentraties die afgestemd worden op het huidtype en de huidconditie.
Fruitzuurpeelings lossen dode cellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. Uitermate geschikt voor het verfijnen van de structuur, pigmentvlekken, rokershuid, fijne lijntjes en onzuivere huid. Aan deze peelings is hamamelis (toverhazelaar) toegevoegd. Hamamelis werkt adstringerend (poriën samentrekkend) en vermindert droogte en beschadigingen. De peelings hebben geen bijwerkingen en kunnen ook uitgevoerd worden bij mensen die er representatief uit moeten blijven zien.

De fruitzuurpeeling is zeer goed te combineren met de Professional treatment Mesotherapie.

 

24 dagen Ampullenkuur, in 1 maand een nieuw jasje

De 24 dagen ampullen kuur van Pascaud is een kuur om uw huid een nieuw jasje te geven. Gedurende 24 nachten gebruikt u i.p.v. de nachtverzorging een ampul. De kuur wordt afgestemd op uw huidtype en huidconditie. Na enkele dagen merkt u reeds opzienbarende effecten van de werkstoffen. Voor een nog beter effect kunt u deze kuur combineren met een fruitzuurpeeling en de Mesotherapie.

Retinol stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen
AHA verwijdert dode huidcellen
Caviar een optimale voeding voor de huid


Pascaud acne treatment

Deze zuiverende behandeling is gericht op de reiniging van de huid, verfijnen van de huidstructuur, oplossen van verstoppingen en verminderen van de verhoorning. Deze acne behandeling wordt ingezet bij gelaat, hals, decolleté of rug. Samen wordt besproken welke zones worden behandeld.

Na de reiniging wordt de salicylzuurpeeling aangebracht op de huid. Na deze intensieve werking worden onzuiverheden verwijderd en het Marmatrix masker aangebracht.

Resultaat: een frisse en gladde huid, fijne poriestructuur en vermindering van de vette huid.


Passage massage treatment

Bindweefselmassage; een weldaad voor uw huid!

De nieuwe anti-aging massage van Pascaud, die de opperhuid passeert en werkt in de diepere huidlagen. Passage-massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. De massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage zorgt ervoor dat verklevingen worden opgeheven waardoor littekens en rimpels minder zichtbaar worden. De huid wordt zichtbaar steviger en jonger.

De massage is geschikt voor iedereen die iets wil doen aan huidverbetering. Specifiek voor een huid met littekens, rimpels, atrofische huid, vale rokers huid, verslapte huid, maar ook een dunne huid zal goed reageren op de Passage-massage. De huid wordt immers voller en steviger. En als voorbehandeling voor een cosmetische ingreep, preventie en bij acné (zonder actieve ontstekingen).

Contra indicaties zijn actieve ontstekingen, kwaadaardige tumoren, koorts of algehele malaise.
Een defecte huid en mensen met bindweefselaandoeningen. Ook mensen die bloed verdunnende middelen gebruiken dienen eerst hun arts te raadplagen.


Pascaud mesotherapie

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen.

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ‘mesopistool’.

Pascaud Meso kent slechts een minimale pijnsensatie. Dit komt door de compressor en het computergestuurde apparaat, die ervoor zorgen dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een cocktail van o.a. vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur gebruikt. Hierdoor wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren. Wij raden u aan om tussen de 35 en 40 jaar te beginnen met mesotherapie om uw huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden.

Pascaud Mesotherapie geeft u

 • 80% verbetering van de huidporiën
 • Hele fijne rimpels vervagen
 • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
 • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
 • De behandelplaatsen : gezicht, hals en decolleté.

Pascaud Meso biedt u een veilige en betrouwbare Mesotherapie behandeling. Het kan enkel of als kuur van 4 tot 6 maal worden ingezet. Voor een intensief resultaat kunt u de Meso combineren met andere Pascaud behandelingen zoals de peelings en de TCA peeling

 

Wilt u meer informatie over onze behandelingen en/of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het digitale afspraakformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.