Wenkbrauwen.. Ze komen voor in alle vormen, diktes en kleuren. Bij iedereen zijn de wenkbrauwen weer anders, geen wenkbrauw is hetzelfde. Omdat wenkbrauwen zo bepalend zijn voor ons gezicht, wil je er daarom vast voor zorgen dat zij er op-en-top uitzien.

Daarnaast blijft de wenkbrauw trend ontzettend veranderen. De dunne wenkbrauw van vroeger, is nu vervangen door de natuurlijke volle wenkbrauw. Onze specialistes zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en combinaties. Bij PUUR gaan we samen met jou kijken welke wenkbrauw vorm en kleur het beste bij jou past.

BROW STYLING epileren wenkbrauwen verven waxen puur huidinstituut schoonheidsspecialist

Brow shaping

Wil jij jouw wenkbrauwen weer helemaal in perfecte vorm? Samen met jou gaan we kijken welke wenkbrauwvorm het meest geschikt is voor het gezicht. Daarna verwijderen wij, door middel van epilatie of harsen (of combinatie van beiden), alle haartjes één voor één. Door het ‘shapen’ krijgen jouw wenkbrauwen een verzorgde en krachtige uitdrukking. Bij PUUR gaan wij voor een natuurlijke wenkbrauw die bij je past.

Brow tinting

Vind jij jouw wenkbrauwkleur niet helemaal (meer) passen bij jouw haarkleur, omdat je een nieuwe haarkleur hebt of highlights hebt gezet? Boek dan een ‘brow tinting’ afspraak in bij PUUR Huidinstituut. Samen met jou kijken wij uitgebreid naar de meest geschikte kleur voor jouw wenkbrauwen. Wij kijken naar jouw huidskleur, haarkleur en ondertoon. Zo gaan wij nét dat stapje verder om jou te voorzien van de beste wenkbrauwkleur. Nadat de RefectoCil wenkbrauwverf aangebracht is, bieden we ter ontspanning een extra hoofdhuid massage aan. De kleur kan tot 6 weken aanhouden.

Brow styling

Tijdens de brow styling afspraak worden jouw wenkbrauwen ‘geshaped’ (geëpileerd) en ‘getint’ (geverfd). Deze behandeling combineert de behandeling van de ‘brow shaping’ en ‘brow tinting’. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de kleur en vorm van de wenkbrauw, afgestemd op jouw huidkleur, haarkleur en ondertoon. Hierin behouden we jouw natuurlijke uitstraling, met een liftend en verzorgd effect. Nadat de RefectoCil wenkbrauwverf aangebracht is, bieden we ter ontspanning een extra hoofdhuid massage aan. De kleur kan tot 6 weken aanhouden.

Eyelash Tinting

Daarnaast is het ook mogelijk om je wimpers te verven bij PUUR Huidinstituut. Ook dan zal de specialist uitgebreid onderzoeken welke wimperkleur het beste bij je past, op basis van jouw haarkleur en wens. Zo krijg jij een frissere uitstraling op een natuurlijke manier. De Eyelash Tinting kan gecombineerd worden de met bovenstaande behandelingen.

 

BROW STYLING epileren wenkbrauwen verven waxen puur huidinstituut schoonheidsspecialist

BROW STYLING epileren wenkbrauwen verven waxen puur huidinstituut schoonheidsspecialist

BROW STYLING epileren wenkbrauwen verven waxen puur huidinstituut schoonheidsspecialist