Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

Aan je gezichtsbehandeling kun je een handpakking toevoegen zodat je handen tegelijk een boost krijgen. De huidspecialistes van PUUR zijn gespecialiseerd in de huid en kunnen je adviseren welke verzorging het beste past bij de huid van je handen. Voor een manicure adviseren wij een nagelstudio te bezoeken.

Storende pigmentvlekken op de handen kunnen door de huidtherapeuten snel en effectief worden verminderd door middel van IPL of peelings. We nodigen je graag uit voor een huidadvies gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

Gelcolor by OPI:
Als service voor onze vaste klanten bieden wij GelColor op handen en voeten. GelColor By OPI gellak is een revolutionaire en professionele soak-off behandeling. De professionele gellak wordt in een half uur tijd aangebracht en hardt uit onder de OPI LED-lamp en houdt gedurende minimaal 2 weken. Deze sensationele kleuren voor handen en voeten geven een mooi, glanzend en streeploos resultaat! De gellak dient na de twee weken verwijderd te worden door midden van wraps. Dit kan thuis of in het instituut.

 

NOTE: OPI gelcolor kunnen alleen worden aangebracht op een nagel die in gezonde conditie is. Bij kalk- en schimmelnagels kan er geen behandeling worden uitgevoerd. Daarvoor verwijzen wij je naar een gespecialiseerd pedicure.

 

Wilt u meer informatie over onze behandelingen en/of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het digitale afspraakformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.