Online afspraak maken, direct in onze PUUR agenda!

Uw eerste bezoek bij PUUR Huidinstituut? Kennis maken met PUUR Huidinstituut doet u het beste met één van de drie kennismakingsbehandelingen. We hebben drie kennismakingen voor u samengesteld:

GET INSPIRED, RELAX ME: Deze behandeling inclusief huidscan, intake gesprek en ontspannen behandeling laat u het 100% natuurlijke wellness concept van PUUR ervaren. Naast biologische huidverbetering en nieuwste technieken komt u volledig tot rust!

Wilt u huidverbeterend werken, maak dan kennis met onze manuele, intensieve behandeling:
MEET, TREAT & SHINE Deze behandeling starten we met een uitgebreide huidscan en intake gesprek waarna samen met de specialiste een behandeling op maat met u wordt samengesteld. Deze behandeling geeft direct resultaat!

EXPERIENCE DEAL: Wilt u direct een intensievere behandeling? Maak dan kennis met een van onze Specials! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van een van de apparatuur die huidverbeterend werken. Afgestemd op uw wensen en de huidscan wordt samen met u gewerkt naar een perfect aansluitende behandeling om de techniek te laten ervaren.

Al bekend met PUUR maar weet u niet welke behandeling er op dit moment het beste voor u is? Plan dan een “Behandeling nader te bepalen”. Wij gaan dan samen met u bekijken welke behandeling het beste bij u past, voor dit moment van het jaar.

Natuurlijk blijft een afspraak inplannen telefonisch of per mail mogelijk. Persoonlijk contact blijft hoog in het vaandel staan bij PUUR Huidinstituut. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij PUUR. Wij staan u graag te woord: 076-8883807

Uw afspraak bij de huidtherapeute kunnen alleen telefonisch worden ingepland.