SKIN RESURFACING | De nieuwste generatie peelings

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Niet alleen voor snel resultaat bij complexe huidproblematiek maar ook voor structureel huid-onderhoud en verjonging. pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Na een facial van pHformula kun je je dagelijkse routine direct weer oppakken, geen downtime dus! Wat betekent dat? De huid heeft geen lange hersteltijd nodig. Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het huidweefsel. De pHformula producten voor thuisgebruik optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt samen met de huidexpert voor een op uw huid afgestemde huidtraject en de beste solutions (peeling). Door het unieke transport systeem van pHformula worden de actieve  werkstoffen in de huid getransporteerd, precies daar in de huid waar het nodig is! Het herstructureerd de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Hoe ziet een pHformula behandeling eruit?

Na een uitgebreid gesprek met de huidspecialiste start de behandeling met een reiniging, gevolgd door ontvetten en voorbereiden op de solutions, en dan worden verschillende lagen van de solutions aangebracht. De huidspecialist houdt de huid nauwkeurig in de gaten en vraagt de klant naar beleving. Teamwork is hierbij heel belangrijk. Na inwerken van het gespecialiseerde masker en aanvullende massage wordt de behandeling afgesloten met de juiste skincare en nazorg informatie.

Uniek: Opbouwen van laagjes en ‘leave on’ formule
De behandelingen van pHformula worden opgebouwd in verschillende lagen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Een aantal
van de gecontroleerde skin resurfacings neutraliseren zichzelf op het moment, dat ze in aanraking komen met celvocht. Deze
solutions hoeven daarom niet verwijderd of geneutraliseerd te worden.

Pre en post producten voor maximaal resultaat: De pre en post resurfacing producten van pHformula zijn allemaal gebaseerd op het unieke PH-DVC delivery complex. Door dit unieke systeem komen ook de thuisproducten in de diepere lagen van de epidermis. Om een optimaal resultaat te behalen is het dan ook van groot belang om naast de professionele behandeling ook de thuisproducten van pHformula te gebruiken.

Producten voor thuis
Bij de behandelingen van pHformula adviseren wij voor thuisgebruik de kit met vier producten op de werking en resultaat te perfectioneren. Voor elk huidprobleem een eigen kit! (setprijs met 4 producten, cleanse, dagserum, nachtserum en verzorging, tussen €149 en €169). Na het gebruik van de kit kan worden overgestapt op de andere pHformula skincare.

We hebben drie pHformula behandelingen samengesteld:

pHformula Express: 45 minuten € 69,50

pHformula Strong: 75 minuten € 99

pHformula Extra Strong: 75 minuten € 109

Perfectie: dan komt u elke maand voor een pHformula behandeling naar het huidinstituut en gebruikt u thuis de geadviseerde producten.

Met de behandelingen werken op verschillende huidproblemen, met elk een eigen doel en solution (combinatie van peelingen). Tijdens een intake gesprek zal de huidspecialiste de juiste behandeling inzetten, en de te behalen doelen bespreken.

A.G.E. RESURFACING | Huidverjonging en anti-aging

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals glycatie, photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes. De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing facial om tekenen van huidveroudering te corrigeren rond de ogen, mond, hals en het decolleté.

M.E.L.A. RESURFACING | Hyperpigmentatie

De unieke pHformula powerclay formule die verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing facials is een krachtige peeling tegen hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. De behandeling is speciaal ontwikkeld en vermindert het opstapelen van pigment in de opperhuid. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

A.C.N.E RESURFACING | Acné & huidontstekingen

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen. Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen. Deze zijn de verhoogde talgproductie, de verhoorning, de aanwezigheid van de acne-bacterie en ontstekingen.

C.R. RESURFACING | Chronische roodheid & Complete Reset

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, couperose en rosacea huid.

N.E.C.K. RESURFACING

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van salicylzuur en amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en vernieuwing van huidcellen. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert. Dit is een hele mooie aanvulling op een van bovenstaande skin resurfacings.

T.C.A. TOUCH

De pHformula TCA Peeling TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen. Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation, hyperpigmentatie en pigmentschommelingen. Het zorgt direct voor een liftend effect en stimuleert intensief de celvernieuwing. De verhelderende eigenschappen door de unieke combinatie van Arbutin en Magnesium geven geen aanhoudende roodheid na de behandeling. Het is geschikt voor alle huidtypen en heeft een minimale downtime.