Totale celgezondheid en huidverjonging in een heerlijk ochtend elixer.

Huidverjonging, vitaliteit en gezonde cellen van binnenuit? Met Cellics “Natural Skin Architecture” kan het nu en…zonder gedoe.

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?

Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de kattenbak die dringend aan verschoning toe is, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je ’s avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateer je dat je er wel eens stralender uitzag.

Daarom bieden wij jou Cellics!

In Cellics zit je aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan anti oxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen en onze summum bouwstoffen zoals een ongekende dosis premium fish collageen, phytoceramides en hyaluronzuur om jou te laten stralen.


CELL ELIXER

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid. Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele-, strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

Poeder, verkrijgbaar in 162 gram en 485 gram


CELL OMEGA

De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis. Deze visolie ondersteunt je hart en bloedvaten, draagt zorg voor een soepele huid en verlaagt ontstekingsreacties. De omega-3 vetzuren in Cell Omega ondersteunen een goede werking van je hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie en een beter geheugen.

Capsules 180 stuks


CELL FIRST

Met Cell First van Cellics zet je een belangrijke stap naar gezonde cellen en meer vitaliteit en energie. Cell First is een anti-oxidantenboost met heel veel extra’s.

90 Tabletten

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo