pHformula, voor direct zichtbaar effect.

Gecontroleerde skin resurfacing

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing. pHformula is de meest ontwikkelde productlijn als het gaat om het verwerken van verschillende zuren en actieve werkstoffen in één formule. pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resurfacing. Klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier celaanmaak, waarbij vervelling en irritatie wordt beperkt. Minimale downtime!

pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt op een succesvolle manier diverse huidproblemen, zoals huidveroudering,
hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

Pharma-cosmeceutische productlijn

Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis. Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-DVC delivery complex. Het PH-DVC delivery complex garandeert een maximale gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen en minimale negatieve bijverschijnselen, zoals extreme vervelling en irritatie, die kan optreden bij klassieke chemische peelings. pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor vier verschillende huidproblemen.

Daarnaast heeft pHformula per huidprobleem verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakkig tot diep in de huid behandeld kan worden. De verschillende concentraties werkstoffen (solutions) zorgen voor een gerichte opname in specifieke delen van de huid. Het effect van de gecontroleerde skin resurfacing is niet enkel afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de actieve werkstoffen. Ook de toevoer van de werkstoffen en het beperken van huidirritatie is van groot belang voor een optimaal resultaat.

Merkwaarden
• De eerste pharma-cosmeceutische productlijn
• Uniek PH-DVC delivery complex
• Gecontroleerde skin resurfacing
• Formules van maximale sterkte zonder medische voorschriften
• Uitgebreide trainingen en educatiemateriaal
• Dermatologisch getest skin resurfacing systeem
• Unieke dubbelzijdige combinaties van skin resurfacing
behandelingen
• Optimale huidverbetering
• Actieve farmaceutische werkstoffen
• Dierproefvrij
• Geen kleurstoffen
• Geen lanoline of minerale oliën
• Non-comedogeen
• Parabeenvrij conserveringssysteem

Hoe ziet een pHformula behandeling eruit?

Na een uitgebreid gesprek met de huidspecialiste start de behandeling met een reiniging, gevolgd door ontvetten en voorbereiden op de solutions, en dan worden verschillende lagen van de solutions aangebracht. De huidspecialist houdt de huid nauwkeurig in de gaten en vraagt de klant naar beleving. Teamwork is hierbij heel belangrijk. Na inwerken van het gespecialiseerde masker en aanvullende massage wordt de behandeling afgesloten met de juiste skincare en nazorg informatie.

Uniek: Opbouwen van laagjes en ‘leave on’ formule
De behandelingen van pHformula worden opgebouwd in verschillende lagen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Een aantal
van de gecontroleerde skin resurfacings neutraliseren zichzelf op het moment, dat ze in aanraking komen met celvocht. Deze
solutions hoeven daarom niet verwijderd of geneutraliseerd te worden.
Pre en post producten voor maximaal resultaat: De pre en post resurfacing producten van pHformula zijn allemaal gebaseerd op het unieke PH-DVC delivery complex. Door dit unieke systeem komen ook de thuisproducten in de diepere lagen van de epidermis. Om een optimaal resultaat te behalen is het dan ook van groot belang om naast de professionele behandeling ook de thuisproducten van pHformula te gebruiken.

Producten voor thuis
Bij de behandelingen van pHformula adviseren wij voor thuisgebruik de kit met vier producten op de werking en resultaat te perfectioneren. Voor elk huidprobleem een eigen kit! (setprijs met 4 producten, cleanse, dagserum, nachtserum en verzorging, tussen €149 en €169). Na het gebruik van de kit kan worden overgestapt op de andere pHformula skincare.

We hebben drie pHformula behandelingen samengesteld:

pHformula Express: € 69,50

pHformula Strong: € 99

pHformula Extra Strong: € 109

pHformula Hals & Decolleté: € 62,50

pHformula Strong met apparatuur: € 169

 

Perfectie: dan komt u elke maand voor een pHformula behandeling naar het huidinstituut en gebruikt u thuis de geadviseerde producten.

 

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut? Ervaar je mooiste huid, plan een Skin Experience
Tijdens de Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze Skin Experience volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.