Chronische zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Naast laserbehandelingen en peelings biedt PUUR Huidinstituut effectieve Me-Line pigment behandelingen: full face of een plaatselijke pigmentvlek.

PIGMENT ME LINE PUUR VLEK

Wat maakt MeLine zo uniek;

De kracht is het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigmentstofje anno nu!

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Óók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals melasma kunnen veilig worden behandeld. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. (Artsen schrijven het tranexaminezuur, in orale vorm en in een tot zes keer lagere dosis- voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen.)

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. “De combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese”

Me-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met product gebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn schitterend! Deze pigment behandeling kan enkel worden uitgevoerd wanneer de Me-line producten voor thuisgebruik tijdens de kuur worden gebruik (verplicht)! De spot behandeling is 1 behandeling, enkel op de pigmentvlek.

ME-line behandeltraject voor gehele gezicht

De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID (microneedling) behandelingen én een thuispakket. Tijdens het thuisgebruik wordt de instituutbehandeling voortgezet.

MeLine Behandeling 1: MeLine Peeling-Masker

Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling in het instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. De combinatie van de actieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

MeLine Behandeling 2: MeLine ID microneedling

Na 3 weken staat een ID – MeLine microneedling behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de MeLine ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

MeLine Behandeling 3: MeLine Peeling-Masker

De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste MeLine behandeling, echter blijft het peeling-masker nu langer op de huid zitten. De behandeling is door de vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, geïntensiveerd.

MeLine Behandeling 4: MeLine ID microneedling

Indien noodzakelijk kan er nog een vierde behandeling worden ingepland. Dit is echter alleen in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

Wat kan verwacht worden ná de behandelingen

Na deze therapeutische masker behandelingen in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang, dit is ook wat we willen. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht verboden. Dagelijks dient er meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht.

De thuisproducten (ME Line 4 thuisproducten: € 282,-) bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Het nacht product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

De eerste twee foto`s zijn gemaakt ná de eerste MeLine Masker behandeling!

Besef wel dat een pigmentprobleem altijd door interne en externe factoren opnieuw geactiveerd kan worden. Daarom is het belangrijk om het resultaat thuis te onderhouden en de oorzaak van de pigmentvlekken ook zoveel mogelijk aan te pakken. Pigmentvlekken kunnen terugkomen, indien u uw huid niet beschermt tegen UV-straling.

 

MeLine Behandeling 1: MeLine Mask

Deze MeLine Behandeling 1: MeLine Peeling-Masker behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van de huid
  • 00 Prep ampul
  • 01 MeLine masker behandeling
  • 03 MOIST – hyaluronzuur moleculen herstellen vochtbalans, herorganiseren de huid, stimuleren herstel en brengen doorbloeding in balans
  • 04 BB – om de huid te beschermen tegen UV stralen

Uw huidspecialiste geeft u een advies op maat voor de nazorg, uitleg over de MeLine thuis advies en behandeladvies.

MeLine – SPOT Behandeling vanaf € 49

Met de MeLine – SPOT Behandeling kunnen plaatselijke pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken worden aangepakt. Deze eenmalige behandeling volstaat voor verwijdering van het pigment. Op gelaat, handen of decolleté.

Deze korte behandeling bestaat uit 2 stappen: De synergetische werking van de actieve stoffen dringen door in de huid om de pigmentvlekken aan te pakken. Na de behandeling dient u rekening te houden met een korstje dat op de huid komt. U dient dagelijks 02 Spots te gebruiken en dagelijks een SPF te gebruiken.

MeLine Behandeling: MeLine ID microneedling

Deze MeLine Behandeling: MeLine ID microneedling behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van de huid
  • ID – microneedling met de ID ampul – combinatie van actieve ingrediënten met een pigment vernietigende werking die de aanmaak van pigment en bestaand pigment aanpakken. Tevens een
  • anti-oxiderende en ontstekingsremmende werking.
  • 03 MOIST – hyaluronzuur moleculen herstellen vochtbalans, herorganiseren de huid, stimuleren herstel en brengen doorbloeding in balans
  • 04 BB – om de huid te beschermen tegen UV stralen

Uw huidspecialiste geeft u een advies op maat voor de nazorg, uitleg over de MeLine thuis advies en behandeladvies.