Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

Naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn OPI SPA PRO, waaronder producten voor nagel, nagelriem en handverzorging.

Je handen zijn immers je visiteplaatje!

 

PRO SPA Manicure Concept

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

De focus ligt bij onze nieuwe SPA Pedicure & Manicure Concept, naast effectieve verzorging, op een ontspannen “ME-TIME” moment voor uzelf!

Tijdens deze behandelingen wordt er gewerkt met de producten van OPI PRO SPA! Zeer effectieve producten ontwikkeld door een dermatoloog die ingrediënten uit gezichtsverzorging als uitgangspunt heeft gekozen! Hand -en voetverzorging met hoogwaardige ingrediënten.

OPI INFINITE SHINE

Een nagellaksysteem die de hele week niet hoeft worden bijgewerkt. Het gemak van een nagellak en de looks en glans van gellak. Deze mooie nagellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze nagellak kunt u ook zelf thuis aanbrengen en met remover weer verwijderen. Welke drukbezette vrouw wil dat nu niet!

GELCOLOR by OPI

De ideale oplossing voor gelakte nagels. Deze gelnagellak blijft twee weken lang zitten met een perfecte dekking en sublieme glans. De gelnagellak is geschikt voor je handen en je voeten. Gelnagellak wordt niet worden aangebracht op schimmelnagels.