Ons team met professionals biedt verschillende acne behandelingen, afgestemd op het soort acne en de conditie van uw huid. Wij starten een eerste acne behandeling met een uitgebreid intake gesprek. Hierbij worden eerdere behandeltrajecten, eventueel medicijngebruik en thuisgebruik van producten besproken om tot een goed behandeltraject te komen.

De acne behandeling bestaat altijd uit een intensieve reiniging waarbij dode huidcellen en overmatige talgproductie wordt gereduceerd. Afhankelijk van de acne soort wordt een fruitzuur of salicylzuur peeling ingezet. Meëters en puistjes worden zorgvuldig behandeld. De huid wordt intensief behandeld met een masker/pakking.

Pascaud ACNE Treatment

Deze zuiverende behandeling is gericht op de reiniging van de huid, verfijnen van de huidstructuur, oplossen van verstoppingen en verminderen van de verhoorning. Deze acne behandeling wordt ingezet bij gelaat, hals, decolleté of rug. Samen wordt besproken welke zones worden behandeld.

Na de reiniging wordt de salicylzuurpeeling op de huid aangebracht. Na deze intensieve werking worden onzuiverheden verwijderd en het Marmatrix masker aangebracht.

Resultaat: een frisse en gladde huid, fijne poriestructuur en vermindering van een vette huid.

Decléor Acne behandeling

De acne behandeling van Decléor is gericht op zuiveren en reinigen. Onzuiverheden worden verwijderd. De huid wordt gekalmeerd en de huidstructuur wordt verbeterd.

Huidtherapie

Acne kan littekens achterlaten. Onze huidtherapeut kan deze littekens goed behandelen.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen en/of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het digitale contactformulier.

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo