Ons team met professionals biedt verschillende acne behandelingen, afgestemd op het soort acne en de conditie van uw huid. Wij starten een eerste acne behandeling met een uitgebreid intake gesprek. Hierbij worden eerdere behandeltrajecten, eventueel medicijngebruik en thuisgebruik van producten besproken om tot een goed behandeltraject te komen.

De acne behandeling bestaat altijd uit een intensieve reiniging waarbij dode huidcellen en overmatige talgproductie wordt gereduceerd. Afhankelijk van de acne soort wordt een fruitzuur of salicylzuur peeling ingezet. Meëters en puistjes worden zorgvuldig behandeld. De huid wordt intensief behandeld met een masker/pakking.

PUUR Huidinstituut heeft voor u de volgende oplossingen:

  • Acne Reinigende behandeling (gelaat of rug)
  • Acné behandeling Intensief (incl. fruitzuur en voor gelaat of rug)
  • pHformula Skin Resurfacing AC
  • Dr. K Repair treatment
  • Acné littekens: Micro Needling
  • Acné littekens: Me-Line behandeling
  • Acné -en littekenbehandeling bij Huidtherapeute

In veel gevallen krijgt u de acne behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt bij uw zorgverzekering informeren wat de vergoeding hiervoor is.

Plan een vrijblijvend en kosteloos huidadvies gesprek met huidscan om de mogelijkheden voor jouw huid in kaart te brengen.

óf

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut?  Ervaar je mooiste huid, plan een Skin Experience
Tijdens de Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze Skin Experience volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.