Dr. K Dermal Health Care, een innovatief en vernieuwend medisch-cosmeceutisch merk dat als pionier in de wetenschap voor optimale huidgezondheid staat. Een doorbraak voor behandelen van de meest gevoelige huid die weinig tot niets kan verduren.

Dr K

ACNE, ROSACEA, PIGMENT, ECZEEM HUID, ANTI-AGING EN HUIDVERJONGING

Dr. K – Pre, Pro en Postbiotica & Nucleotiden!

Onze huidige en moderne leefstijl zorgt ervoor dat ons huidmicrobioom niet de juiste voeding krijgt om de ideale diversiteit te creëren. Hierdoor ontstaat een disbalans, met als gevolg inflammatie (ontsteking van de cel) in de huid, wat op den duur weer leidt tot het ontstaan van huidaandoeningen en een snellere huidveroudering.

Dr. K is een wetenschappelijk onderbouwd huidverbeterend merk wat zorgt voor huidvernieuwing op basis van pre en probiotica. En de CellReverse lijn bevat nucleotiden!

De producten van Dr. K geven ons huidmicrobioom weer de juiste voeding om genoeg diversiteit en balans te creëren, dit noemen we ook wel prebiotica. Tegenwoordig bestaat er binnen de huidige skincare trends ook nog iets als probiotica – dit zijn levende bacteriën – maar Dr. Juanita Kilian heeft er specifiek voor gekozen om daar niet mee te werken. De reden daarvoor is dat met je met die levende bacteriën juist een verstoring kan veroorzaken. Ieders huidmicrobioom is natuurlijk anders samengesteld en als je dan een specifieke levende bacterie toevoegt die diegene misschien niet nodig heeft, dan creëer je daarmee een disbalans en krijg je indirect ook weer inflammatie in de huid. Het gehele concept is gebaseerd op het toevoegen vand e juiste voeding voor de aanwezige bacteriën en zodoende de balans weer terug te vinden.

Nucleotiden

Dr. K is als primeur erin geslaagd om een nieuwe doorbraak in skincare te realiseren èn heeft dit verwerkt in een nieuwe upgrade van het merk. Een uniek nucleotidecomplex is in staat om cel herstellende werkstoffen af te geven aan de opperhuid tot aan de dieper gelegen huidlagen (basaalcellenlaag). Daardoor verbeteren de cellen in hun conditie en creëren we een verbeterde cel bij de celdeling.

Behalve de snelle aanmaak van nieuwe cellen draagt het bij aan de gezondheid van het DNA in de cellen, waardoor deze verjongde cellen veel beter van kwaliteit en in hun functioneren zullen zijn.

 

Ervaar je mooiste huid met de Dr. K behandeling:

Let op! Bij een huid waarbij het microbioom zodanig uit balans is waardoor een defecte, eczemateuze, rode, rosacea of acné huid ontstaat adviseren we eerst een maand lang de Dr. K producten thuis te gebruiken, voor we starten met behandelingen.

Dr. K Repair Treatment

  • Dubbele reiniging van de huid met een melk en glycolzuur
  • Ontvetten van de huid
  • 1 tot 3 lagen Dr. K Postbiotic Resurfacing – Enzymatic Peel
  • Afsluitende Dr. K postbiotica gel en een serum aangepast op de huid

Dr. K CellReverse Treatment – inclusief nucleotiden!

  • Intensieve reiniging van de huid met een melk en glycolzuur
  • Ontvetten van de huid
  • 1 tot 3 lagen Dr. K Postbiotic Nucleotiden Resurfacing – Enzymatic Peel
    Of een intensievere behandeling waarbij we de peeling 8 uur laten inwerken.
  • Afsluitende Dr. K postbiotica gel, medicatie en een active serum

De reeks dermaceutische producten is anders dan alle andere producten, die in de huidverzorgingsindustrie geïntroduceerd zijn en biedt de professional de gelegenheid om de hoogst haalbare resultaten te bereiken met behoud van een uitstekende gezondheid van de huid.

Dr. Juanita Kilian is als chemicus jarenlang verantwoordelijk geweest voor de productontwikkeling van andere merken. Juanita heeft zich beziggehouden met de studie van ‘transdermal delivery systems’ en heeft unieke formuleringen ontdekt, die een grote invloed hadden op de ontwikkeling van Dr. K Dermal Health Care.

Ook geschikt voor de meest gevoelige huid die weinig tot niets kan verduren!
Je huid weer in balans, weer rustig en egaal! 

 

77307954_126919095419660_3573919643657568256_n