Nieuw bij PUUR Prinsenbeek & Oosterhout:
OBSERV 520X

   observ puur huidinstituut huidanalyse

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen !

Enorm trots en blij dat we met deze allernieuwste aanwinst op het gebied van huidanalyse, in de diepere huidlagen kunnen kijken. Op deze manier krijgen we een heel duidelijk en eerlijk beeld van de conditie van jouw huid. Je huidhuidconditie en eventuele huidproblematiek worden in kaart gebracht.

Een unieke en specialistische huidanalyse.

Door het maken van 8 foto’s in 8 seconden kunnen we heel scherp kenmerken van jouw huid in beeld brengen. Mede door de 360 graden functie welke zorgt voor ronddraaiend licht kunnen we met de Observ nog meer maatwerk realiseren. Een bijzonder kijkje in jouw huid dus !

Met deze specifieke foto’s kunnen we huidproblemen in alle (ook de diepere) huidlagen waarnemen, en voorkomen dat ze in de toekomst naar de bovenste huidlagen doorzetten en dus zichtbaar worden. Behandelingen kunnen nóg effectiever worden ingezet voor jouw huid omdat we meer over je huid te weten zijn gekomen. Hoe mooi is dat?

De huidspecialiste bespreekt de foto`s en stelt een optimaal huidtraject met product advies samen. Samenwerken aan de mooiste versie van jezelf!

Het volledige rapport van de huidanalyse met advies op maat kunnen wij je mailen zodat je dat op je gemak kunt doornemen. De huidspecialiste beantwoordt graag nog aanvullende vragen alvorens je behandeling te starten.

Wij staan met veel liefde en plezier voor je klaar.

observ puur huidinstituut huidanalyse observ puur huidinstituut huidanalyse observ puur huidinstituut huidanalyse

Bekijk de mogelijkheden voor deze unieke huidscan met de Observ 520X  in de link:
https://puur-huidinstituut.nl/behandelingen/kennismakingsbehandelingen/

Edith Naaiijkens