KEN JE HUID | WEET WAT JE SMEERT!
Weet jij wat je huid écht nodig heeft om te stralen?

SKIN EXPRIENCE: Je eerste bezoek aan PUUR, de stap naar je mooiste huid!

Het is belangrijk om jou en je huid te leren kennen, dat we op de hoogte zijn van jouw wensen en behoeften. Dan pas komen we tot een het perfecte huidtraject. En dat is de reden waarom we bij PUUR met huidverbeterende behandelingen altijd starten met een SKIN EXPERIENCE Treat.

Tijdens deze Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze discover treat volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.

Wat deze SKIN EXPERIENCE voor jou betekent?

  • welkom, en kennismaking met huidspecialiste met een heerlijk kopje koffie of kruiden thee
  • doornemen van wensen en behoeftes, en in kaart brengen van jouw huidvraag
  • uitgebreide huidanalyse door middel van digitale huidscan
  • we maken foto`s van je huid zodat we je huid maximaal kunnen supporten
  • ervaar met de korte experience treat, de door de huidspecialiste geadviseerde skincare
  • doornemen van het behandel en huidadvies op maat
  • klaar voor deze samenwerking? klaar voor de mooiste versie van je huid? Heb je nog vragen? Dan gaan we over op het inplannen van je eerstvolgende behandeling van je persoonlijke huidtraject!

Je huidspecialiste staat altijd voor je klaar voor extra huidsupport. Ze is telefonisch en per mail voor je bereikbaar!

Samenwerken aan de mooiste huid is ons doel; de specialistes vanuit het instituut met huidverbeterende behandelingen, huidsupport bij vragen en jij werkt thuis met de geadviseerde producten. Dat is het meest optimale traject.

Wij zijn ervan overtuigd dat een stralende huid niet altijd vanzelfsprekend is, dat met de juiste behandelingen en producten voor thuis een mooie huid voor iedereen haalbaar is. Daarom stimuleren wij het thuisgebruik met de volgende CADEAU: bij aankoop van drie producten uit de geadviseerde skincare krijg je het bedrag van de discover treat cadeau!

Kom je voor ontspanning, dan verwijs ik je graag direct naar de Stress Release Treat of de massages. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de OPI manicure experts, permanent make-up specialist, huidtherapeute en cosmetisch arts.

ERVAAR PUUR HUIDINSTITUUT, samen werken we aan de mooiste versie van je huid!