pascaud dna test

NIEUW CONCEPT: DNA TEST VOOR JE HUID

Het beste uit je huid halen doe je door inzicht in je DNA

Bij PUUR werken we met de hoogst opgeleide specialistes én geavanceerde apparatuur om je huid te scannen. Nu gaan we nóg een stap verder om het beste uit je huid te halen. Een DNA test van je huid om zodoende een optimaal huidadvies en traject voor je samen te stellen. Want je genen ontrafelen waar de problemen in jouw huid kunnen zitten, en precies die kunnen we dan aanpakken. We bekijken je huid ín je cel, waardoor we nog meer zich hebben op jouw huid. Leer je huid kennen door middel van je DNA!

Door middel van de DNA test en de wattenstaaf nemen we wangslijmvlies af en dit wordt opgestuurd, uiteraard met behoud van alle privacy. Pascaud DNA Test Kit geeft je, na 3 tot 4 weken, via een app informatie over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten we ons moeten richten om zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst optimaal aan te pakken. Niet alleen veroudering maar de parameters meten ook aanleg voor ontstekingen, pigmentatie, oxidatie , dehydratatie, verslappingen en rimpels

NOG MEER MAATWERK VOOR JE HUID MET DNA TEST

De code kent 720 varianten. Jouw unieke code geeft jou én ons (na overleg met jou ivm privacy) meer inzicht in je huid en dus meer informatie om een gepersonaliseerd en effectief behandeltraject te ontwikkelen, geheel afgestemd op alle kenmerken van jouw huid! Pascaud DNA Test Kit kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Mardge Pascaud werkte voor deze unieke high level techniek én serums samen met Maurice Zeegers van de Universiteit Maastricht. Maurice Zeegers is hoogleraar in de complexe genetica.

Een gepersonaliseerd huidadvies gebaseerd op je eigen DNA, zo bereik je je mooiste huid! Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA?

pascaud dna test

PRIVACY

Om je privacy maximaal te waarborgen, werkt Pascaud DNA Test Kit met een volledig anonieme applicatie voor op uw mobiele telefoon. Pascaud DNA Test Kit vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor is je privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot jouw DNA-rapport en huidcode zonder dat je hier toestemming voor geeft, ook onze huidspecialistes niet. Vanuit de app komt een persoonlijke code naar voren die je nadien samen met je PUUR huidspecialiste doorneemt. Je huidspecialiste zorgt voor verdieping en bespreekt de uitslag. Het behandeltraject dat door zicht op je unieke DNA kenmerken nog meer kan worden gepersonaliseerd als doel nog meer resultaat

De DNA test bevat de test kost €199. Gedurende de drie tot vier weken totdat je je unieke code ontvangt gebruik je dagelijks het serum uit de set. Na ontvangst en doornemen van je test met huidspecialiste kan worden overgegaan op een skincare advies op maat.

Ontdek wat je DNA te vertellen heeft over jouw huid! NEXT LEVEL VOOR JE HUID!
Maak een afspraak bij PUUR voor uitleg en de mogelijkheden. De huidspecialistes staan voor je klaar!

 

De DNA test liever thuis uitvoeren? De DNA Test kun je direct kopen op onze Hohi webshop:

Pascaud DNA Test Kit €199
https://hohi.nl/product/pascaud-dna-test-kit/