Help, zomer lijntjes bij mijn ogen!

Door de zon ga je extra met je ogen knijpen, dit is extra belastend voor je spieren rondom je ogen. En dat kan rimpeltjes veroorzaken. Vooral die frons wordt zo zichtbaar toch?

Mijn tips om dit te voorkomen:

TIP 1 ZONNEBRIL!

Draag een zonnebril om knijpen met je ogen te voorkomen, en dus om oog rimpeltjes te voorkomen. Het liefst ook een zonnehoed of een petje zodat je gehele gezicht beschermt is tegen UV stralen. Dit voorkomt huidschade, veroudering, pigmentvlekken en verbranding.

TIP 2 SERUM VOOR EXTRA VERZORGING!

Gebruik extra verzorging rondom je ogen deze zomerse maanden. Een speciaal oogserum onder je crème geeft extra voeding en dus extra hulp aan je huid!
Breng dit aan met je ringvinger en zachte strijkende bewegingen naar de buitenkant van je ogen, richting je haargrens. Vergeet de bovenzijde van je ogen niet (lees “voorkom overhangende oogleden 😉 ) en heel belangrijk: oogproducten breng je NIET aan óp je oogleden!

MIJN FAVORIET! Forrle’d Hyalogy Eye Moistlift: KLIK: https://hohi.nl/product/forrled-hyalogy-eye-moistlift/

Pascaud Eyeboost Gel, ideaal voor onder je oogcrème: KLIK: https://hohi.nl/product/pascaud-eyeboost-gel/

TIP 3 OOGMASKERS!

Minimaal 2 x per week een oogmasker om de tere huid te ontspannen, lijntjes te corrigeren en de huid te voeden! Laat dit minimaal 15 minuten inwerken en neem even een rustpauze! Dan kan het masker nóg beter zijn best doen! Zeg dág tegen rimpeltjes en vermoeidheid!

pHformula CRYSTAL Eyes KLIK: https://hohi.nl/product/phformula-crystal-eyes-5-x-1-sachet/

Pascaud Marmatrix Eye Mask: KLIK: https://hohi.nl/product/pascaud-marmatrix-eye-mask/ 

 

TIP 4 BEHANDELING BIJ PUUR HUIDINSTITUUT óf COSMETISCH ARTS

Door een kleine hoeveelheid Botuline toxine voorkom je dat je spieren teveel samenknijpen en dus minder rimpeltjes gaan veroorzaken! Neem afscheid van je frons! Gratis adviesgesprek bij de cosmetisch arts van PUUR Huidinstituut

Ben je daar nog niet aan toe? De huidspecialistes van PUUR hebben ook zeer effectieve behandelingen voor het oogcontour. Denk hierbij aan microneedlingmesotherapie en bindweefselmassages!

Ik kan het niet laten, nog één tip: Vergeet je SPF niet rondom gen ogen te smeren, niet óp je oogleden!
Je SPF is namelijk echt “YOUR BEST FRIEND” tegen huidveroudering!

 

Liefs Edith

edith naaijkens puur huidinstituut

Huidspecialist en eigenaresse PUUR Huidinstituut Oosterhout & Breda – Prinsenbeek,
en Het Online Huidinstituut www.hohi.nl

Edith Naaiijkens