NEXT GENERATION MICRO NEEDLING

Micro Needling is enorm populair in onze huidinstituten vanwege de huidverbeterende resultaten. Hierbij gaan we heel gericht te werk, en precies daar in de huid waar de huid actie nodig heeft.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, een peeling en het ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een pen met meerdere naaldjes de huid in banen bestempeld, waarbij hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Het resultaat

De Dermapen behandeling stimuleert collageen. Dit proces werkt circa 3 weken in je huid door, en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Je huidspecialist zal u hierover inlichten.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Verder heeft de behandeling geen downtime en kun je je dagelijkse werkzaamheden weer gewoon oppakken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren. Belangrijk om drie dagen na de behandeling de huid te behandelen met Postcream.

Herhaling – werken in een kuur

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 tot 4 weken.

Voor wie is Micro needling geschikt?

Voor iedereen die zijn of haar huid een huidverbeterend effect wil hebben. En huidproblemen zoals acne littekens, grove poriën, doffe huid en pigment wil aanpakken.

Door gebruik te maken van een combinatie van serum cocktails kunnen we nog gerichter werken op:

 • Anti-Wrinkle: fijne lijntjes en rimpelvorming
 • Bij volume verlies van de huid
 • Stevigheid
 • Zonschade in de huid
 • Vette onzuivere huid
 • Littekens
 • Grove porie structuur
 • Pigmentatie

De microneedling behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van je huid. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat je de huid na de behandeling met de onze thuisverzorgingsproducten blijft verzorgen. Aanvullende voedingssupplementen met collageen versterken het resultaat aanzienlijk.

 

Het Micro Needling behandelprogramma van PUUR Huidinstituut:

Micro Needling Eye 30 minuten

Speciaal voor oogcontour: donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels en vochtophopingen. Ook in te zetten rondom mond voor zogenoemde “ barcode” (rimpeltjes rondom de mond)

Micro Needling Facial 60 minuten
Voor een intensieve needling van het gehele gezicht, met extra aandacht voor bijzondere zones

 • Reiniging
 • ontvetten van de huid
 • voorbereiden van de huid
 • peeling afgestemd op huid en aan te pakken huidprobleem
 • micro needling
 • masker
 • afsluitende skincare

 

 

Micro Needling Deelbehandeling 30 minuten
Voor aanpak van zones in het gezicht, bijvoorbeeld plaatselijke pigmentaties, littekens of plaatselijke rimpelvorming.

 

NA DE MICRO NEEDLING BEHANDELING:

Na deze behandeling 3 dagen postcream, geen andere producten in verband met genezing. Eerste 24 uur niet douchen, sporten of in de zon of onder de zonnebank. Gebruik van collageen supplement wordt sterk aangeraden.

Aangeraden KUUR: 6 – 8 x, om de 3-4 weken, afhankelijk van huidtype en celcyclus

Prijs: de tarieven van deze behandelingen vind je onder het kopje tarieven in de menubalk.

 

 

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut?
Plan een uitgebreid en vrijblijvend huidadvies gesprek met huidscan om je wensen met de huidspecialiste te bespreken.
óf
Ervaar je mooiste huid, plan een Skin Experience
Tijdens de Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze Skin Experience volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.