Mardge Pascaud in the spotlight

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd door Pascaud voor een weekend Antwerpen. Samen met 10 andere huidspecialistes, die ook fan zijn van Pascaud, hebben wij genoten van de nieuwste ontwikkelingen maar ook van de stad. Mijn dank gaat uit naar Mardge. Ik ken Mardge Pascaud al heel wat jaren, en heb zo`n enorme bewondering voor deze intelligente en charmante vrouw!

mardge pascaud puur huidinstituut huidverbetering

 

Mardge is dé vrouw achter Pascaud, sterker nog, het ís Pascaud. Ze is founder van het mooie merk. Haar merk heeft haar achternaam gekregen. Mardge Pascaud draait al meer dan 30 jaar mee in de beautysector. Ooit begonnen als schoonheidsspecialist wilde zij al snel haar kennis uitbreiden en beet zich vast in de wereld van werkstoffen en formules. Ik noem Mardge ook niet voor niets de wandelende beauty encyclopedie. Ze volgde studies in de Huidtherapie en Cosmetische Chemie en richtte in 2000 het merk Pascaud op met als doel het ontwikkelen en produceren van de beste cosmeceuticals en voedingssupplementen. Een geheel vernieuwend beauty concept van eigen bodem. Mardge blijft continue vernieuwen en is altijd bezig nieuwe product ontwikkelingen.

 

Vanaf het begin zette ze haar concept driedimensionaal neer, gevisualiseerd in de beauty driehoek; inner- en outer beauty en wellbeing. Gezonde leefstijl, voeding en voedingssuppletie, met uitmuntende skincare de buitenzijde van de huid perfectioneren en daarbij de innerlijke rust, wellbeing maakt de unieke BEAUTY TRIANGLE VAN PASCAUD.

 

En dat is waarom wij bij PUUR Huidinstituut al ruim 12,5 jaar werken met dit high end skincare merk. De instituut behandelingen gaan echt een stap verder, de ontwikkelde apparatuur (door Mardge zelf!) werken sterk ondersteunend aan de skincare voor thuis.

Ik ben nog steeds erg tevreden over deze mooie producten voor huidverbetering. En jij, ben je ook Pascaud fan?

 

Het PASCAUD concept samengevat:

Het is veilig en vertrouwd. Een innovatie tegen huidveroudering.
Een “natural make-over” op basis van uw persoonlijke wensen.
De producten zijn parfum vrij met 100% natuurlijke grondstoffen.
De tijd staat niet stil: Pascaud is de anti-aging verzorging van dit moment, Pascaud is hét antwoord op vele huidproblemen. Eenvoudige thuisverzorging met de juiste producten en een goed resultaat.

 

Liefs Edith,
Eigenaresse en huidspecialiste PUUR Huidinstituut Breda – Prinsenbeek & Oosterhout
& Het online huidinstituut www.hohi.nl

edith Naaijkens PUUR huidinstituut prinsenbeek oosterhout

Edith Naaiijkens