weekly beauty flash discipline

De eerste drie dagen is het me gelukt om de koolhydraten te laten staan. In de dagen erna begon het met een stukje stokbrood bij de tapas en voor ik het wist startte ik mijn ontbijt met wit stokbrood, roomboter en overheerlijke jam. Ken je dat ook?

Je gewoontes proberen vast te houden tijdens je vakanties en ze daarna volledig te laten wegvagen ?
Ai, weg is mijn discipline!

En daarom begrijp ik het zo goed dat klanten het soms lastig vinden om het beauty ritueel vol te houden, welke ze geadviseerd krijgen van de huidspecialiste. Wetende dat een structurele aanpak het beste is voor je huid, en in mijn geval een gezond lichaam met minimale koolhydraten.

Wij streven naar een beauty ritueel dat past bij jouw “habitat”. Het heeft geen zin om iemand die geen tijd vrij wil maken, of druk is met de kinderen, een advies te geven dat `s ochtends 30 minuten in beslag neemt. Een perfecte skincare routine duurt bij mij `s ochtends niet langer dan 9 minuten, inclusief make-up. Ik heb even voor je getimed!

Een beauty ritueel dat bij je past; voor de een is dat een ritueel vol met acht stappen, een ander vind drie stappen echt genoeg. 

De huidspecialiste van PUUR Huidinstituut begrijpt dit maar al te goed, zij zal ook altijd kijken naar het maximaal haalbare voor jouw huid. Daarom krijg je bij PUUR áltijd het volledige advies voor het beste resultaat voor jouw huid! En jij maakt de keuze over wat in jouw vaste, dagelijkse ritueel gaat passen. 

Oké lang verhaal kort; ga jij de uitdaging aan om samen met de huidspecialiste te inspecteren, en te komen tot een passend beauty ritueel dat vol te houden is? Een beauty coach, die jou helpt je huid in topconditie te houden. 

🥁🥁🥁 Trommelgeroffel …

Onze nieuwste investering, innovatief en baanbrekend in beauty land. Inmiddels geïnstalleerd op beide locaties, en geeft jouw nog meer zicht in je huid. Extra huidsupport om samen met je huidspecialiste tot het maximale voor jouw huid te gaan!

In de eerstvolgende mail vertel ik je er álles over! 

Edith Naaiijkens