NEXT LEVEL: Retinol 6% peel

Retinol ook wel bekend als vitamine A. Het is heel krachtig en geschikt voor verschillende huid indicaties. Retinol kan ingezet worden voor onder andere huidvernieuwing, omdat het de celdeling activeert. Daarom wordt er vaak voor gekozen om deze behandeling uit te voeren bij de rijpere huid met rimpels en verslappingen of bij de huid met hyperpigmentatie.

Retinol wordt veelal gebruikt in intensievere skincare voor thuis en is nu in zeer hoge dosis ook beschikbaar in het huidinstituut! Sterkere Retinol boost dan dit gaat je huid niet krijgen!

Retinol 6% peel instituut behandeling

Tijdens de Retinol 6% peel behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er bindweefsel grepen uitgevoerd om de doorbloeding te stimuleren. De pure retinol 6% peel 🤩🤩🤩 wordt hierna aangebracht en in de huid gemasseerd. Deze voel je niet prikken of branden.

Een dag na de behandeling kan de huid gaan werken met de retinol. In sommige gevallen ziet de huid rood of deze kan wat warmer aanvoelen. Op dag 2 zal de huid beginnen met schilferen, gaan vervellen. Dit kan aanhouden tot ongeveer 4 á 5 dagen. Resultaat: een egale, jonge en frisse huid!

Na de behandeling krijg je een producten kit en een nazorgformulier mee naar huis. Deze kun je gebruiken voor 7 dagen, het is belangrijk om alleen deze producten te gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken en complicaties tegen te gaan. Voor het optimale resultaat adviseren wij de behandeling in een kuur te doen waarbij je maandelijks de behandeling herhaald.

 

Retinol, vitamine A, in een hoge en geconcentreerde dosis. Voor iedereen die huidverjonging hoog in het vaandel heeft!

Deze retinol peeling mag enkel door gespecialiseerde huidspecialistes en huidtherapeuten worden uitgevoerd. En dat kan #natuurlijkbijpuur

 

Retinol voor thuis:

Bij PUUR Huidinstituut hebben we verschillende producten voor thuis met Retinol/Vitamine A. Ik zet mijn favorieten hier onder voor je op een rijtje. De producten kun je uiteraard in de huidsintituten van PUUR Huidinstituten onder begeleiding van de huidspecialist aankopen. En ook online bij ons Online Huidadvies Platform: Het Online Huidinstituut

Vita A creme pHformula

Vita A mask pHformula

pHformula ACTIVE

Pascaud Retinol ampullen 10 stuks 

Code A serum Pascaud

Re-Boost serum Pascaud

 

Let op! Omdat Retinol zo’n krachtige werkstof is dient het gebruik er van opgebouwd te worden. Laat je eerst adviseren door een van onze huidspecialistes! retinol kan ook bij skincare voor thuis schilferingen geven en een kort gevoel van droogte.

Meer te weten komen over retinol voor jouw huid? Of welk product het beste aansluit bij jouw huidconditie? We nodigen je graag uit voor een Observ 520X huidscan met huidadvies gesprek.

 

Liefs Tanja,

tanja van horsen puur huidtherapeut
Huidtherapeute PUUR Huidinstituut

Tanja van Horssen