[ VEILIG & ONTSPANNEN ]

Voor jou als klant, maar ook voor onszelf, willen wij onze Corona maatregelen extra onder de aandacht brengen. Bij PUUR werken we op een veilige en verantwoorde wijze om je te laten genieten van een moment voor jezelf én voor je huid!

SAFETY FIRST: Corona klachten? Je behandeling kan NIET doorgaan. Dan graag telefonisch contact met ons opnemen om de afspraak te verzetten naar een later tijdstip!

FIVE STEPS TO GO:

1. Sinds afgelopen vrijdag ontvang je 24 uur voor aanvang van je behandeling per mail een gezondheid-CHECK die we graag vóór de behandeling retour willen ontvangen. Dit kun je dus online, per mail, doorgeven door de vragen te beantwoorden. Aangezien je al een afspraak bij ons hebt ingepland ben je al geregistreerd en voldoen wij aan de nieuwe registratie maatregelen van de overheid. Klanten die onze winkel bezoeken vragen we de gegevens in te vullen bij binnenkomst.

Het dragen van een mondkapje is voor zowel de specialiste als de klant geadviseerd. Wij vragen je dus ook altijd een MONDKAPJE te dragen bij PUUR! Ben je een mondkapje vergeten dan kun je die bij PUUR aankopen.

2. Bij binnenkomst is DESINFECTEREN van de handen nog steeds verplicht. Onze specialistes reinigen alle oppervlaktes grondig en herhalen dit elk uur! Elke klant krijgt (zoals altijd) een schone deken en/of handdoek. Na elke behandeling worden deze gewassen op minimaal 60 graden celsius. Werkmaterialen en alle contactpunten in de cabine worden na elke klant gedesinfecteerd. De specialistes overleggen met de klant over extra Covid hygiëne maatregelen zoals mondkapjes en handschoenen.

3. KOM OP TIJD en maximaal 5 minuten voor aanvang van je behandeling, dit voorkomt drukte in de ontvangstruimte / winkel. Zodoende kunnen wij de contactmomenten tussen klanten spreiden, hebben wij tijd om alles grondig te desinfecteren en hoef je niet te wachten. Wij streven ernaar onze agenda zodanig te plannen dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in onze ontvangstruimte / winkel zijn.

4. In ons gehele pand geldt de 1,5 METER REGEL, met uitzondering tijdens de behandelingen. Maak gebruik van de routing in het pand, (Prinsenbeek: links in en rechter gang uit!). Wij willen je vriendelijk vragen om zo min mogelijk gebruik te maken van ons toilet. Uiteraard reinigen wij die na elk bezoek.

5. Wij zijn ons ervan bewust dat het bezoek aan PUUR Huidinstituut een moment van ONTSPANNING voor je is, dat je eraan toe bent in deze turbulente tijden. Wij zorgen graag voor je, en nemen alle maatregelen in acht om je volledig te laten genieten van je behandeling!

SAMEN WERKEN WE AAN EEN VEILIGE MANIER VAN HUIDVERBETERING EN ONTSPANNING!

Tot snel bij PUUR!

PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek