Wat fijn om u als gewaardeerde klant van “Van Iersel Huidverzorging” meer te mogen vertellen over PUUR Huidinstituut! 

Allereerst wil ik Brigitte bedanken voor het vertrouwen in mij en PUUR Huidinstituut. Ik ben ervan overtuigd dat u als klant van “Van Iersel Huidverzorging” in goede handen bent bij PUUR Huidinstituut!  

 

van iersel beauty oosterhout puur huidinstituut huidverbetering valmont   van iersel beauty oosterhout puur huidinstituut huidverbetering valmont

 

PUUR Huidinstituut staat voor huidverbetering in een ontspannen jasje. Dat vind u terug in de ontspannen sfeer en de ontspannen elementen tijdens de behandelingen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld tijdens het inwerken van het masker en ook bij verven van wenkbrauwen een ontspannen hoofdhuid- en nek-schouder massage. Bij PUUR Huidinstituut bieden wij huidverbeterende behandelingen aan gericht op huidverjonging, huidverbetering en ontspanning. U zult, net als bij Brigitte en haar collega, elke keer welkom worden ontvangen en ondergedompeld worden in een ontspannen en effectieve behandeling.  

Alle huidspecialistes en huidtherapeuten beschikken over vele technieken die zorgen voor resultaat, of dat nou ontspanning, huidverjonging of aanpak van huidproblemen en overbeharing is. 

 

Wij bieden de volgende behandelingen en technieken: 

 • Anti-aging behandelingen met  o.a. Valmont, Forlle`d en Pascaud 
 • IPL voor roodheid en pigment 
 • Laser en elektrisch epilatie voor definitief ontharing 
 • Peelings voor huidverbetering bij huidveroudering, grove poriën, pigmentvlekken 
 • Acne (litteken) behandelingen  
 • Microneedling 
 • Huidverzorging bij mensen met kanker 
 • Permanente make-up 
 • Ontspannen behandelingen en massages 

 

Wij werken met de volgende merken: 

 • Valmont, die u vast al kent van “Van Iersel Huidverzorging” 
 • Forlle’d 
 • Pascaud
 • pHformula 
 • Dr. K 
 • Me-Line 

 

Wat kan PUUR Huidinstituut voor u als gewaardeerde klant van “van Iersel Huidverzorging” betekenen?

Wanner u kiest voor behandelingen bij PUUR, dan gaan wij er alles aan doen om de overstap voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we Thalgo aan ons aanbod toegevoegd, zodat u sowieso gebruik kunt blijven maken van deze producten en behandelingen.

Graag ontvangen wij u voor een kennismakingsgesprek, en indien gewenst een huidscan. Op basis hiervan kan de huidspecialiste, samen met uw wensen, een passend huid verzorgend behandeladvies samenstellen. Daarmee zal de behandeling op maat zijn, die aansluit op de wensen en behandelingen zoals u die gewend bent bij Brigitte en haar collega van “Van Iersel Huidverzorging.

 

Meer over het ontstaan van PUUR Huidinstituut  

Tijdens mijn opleiding schoonheidsverzorging startte ik mijn stage bij Corrie van Iersel, waarna ik daar ook ben gaan werken. Dat is inmiddels ruim 25 jaar geleden. Ik heb destijds veel mogen leren van Corrie en Brigitte; het was een waardevolle en leerzame tijd. Daarna ben ik gaan studeren, HBO marketing, waarbij ik stage liep en werkte bij verschillende cosmetica bedrijven. In mijn jaren als jonge moeder van drie zonen, ben ik geruime tijd vakdocent en examinatrice geweest. In 2007 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon op zolder, die al snel verhuisde naar de omgebouwde garage. In 2015 verhuisde PUUR naar een groot pand met vier cabines en winkel in Prinsenbeek. In 2018 hebben wij de Beauty Award gewonnen (dé vakprijs voor onze branche) en in 2019 openden wij een tweede locatie in Oosterhout. Daarnaast hebben wij ook een online huidadvies platform met webshop: www.hetonlinehuidinstituut.nl. 

Mijn pijlers zijn continue groei voor onze klanten én voor het team. Door hoog en goed opgeleide specialistes kunnen wij het beste bieden voor onze klanten, voor u dus! 

Wees welkom bij PUUR Huidinstituut, de huidspecialistes staan voor u klaar!  

v.l.n.r.; Edith, Maud, Saloni, Marijn, Busra en Lieke 

 

puur huidinstituut oosterhout van iersel huidspecialist schoonheidsspecialist