EXFOLIEER!

Schilferende lipstick komt door gebarsten, schilferende lippen. Wil je dat je kleur goed blijft zitten op je lippen, zorg er dan voor dat je lippen zacht zijn. En dat doe je door ze op een zachte wijze te exfoliëren met de speciale Artdeco lipscrub, wekelijks net als de rest van je huid! Uiteraard allemaal verkrijgbaar bij puur!

HYDRATEER!

Net als de dagverzorging voor je gehele gezicht, moet je ook je lippen continue hydrateren. Zeker nu de centrale verwarming is aangegaan. . Je brengt toch ook geen concealer, foundation en/of make-up aan zonder je huid eerst in te smeren met je crème? Behandel je lippen dus net zo respectvol door ze eerst voor te bereiden met een moisturizer (luchtige hydraterende verzorging). Gebruik geen balsem die te glad en te vet is is.

PRIME JE LIPPEN!
Je lipstick blijft langer zitten als je na hydrateren een primer aanbrengt. Er bestaan producten die speciaal voor dit doel zijn gemaakt, maar met een beetje concealer of foundation lukt het ook.

SHAPE
Een lipliner / lippotlood gebruik om de natuurlijke vorm van je lippen te versterken, optisch groter of kleiner te maken en voorkomt dat je lipstick uit loopt in je lijntjes van je lippen. Is je bovenlip te smal? Zet dan je lijntje net iets buiten je natuurlijke liprand. Oeps, nog spannend om aan de slag te gaan met een lipliner? Kies dan een kleur die bijna identiek is aan je natuurlijke lipkleur. En anders kun je er eentje kiezen die bij je lipstick past. Vul je lippen helemaal in met de lipliner, dus niet alleen het randje!

LAYERS!
Na het aanbrengen van je lipliner, breng je je lipstick aan. Afhankelijk van het type dat je gebruikt, kan de wijze van aanbrengen variëren, dus zoek eerst uit wat de beste manier voor je is. Direct vanaf de stick of met een lippenseel (meest nauwkeurig).

FIX!
Fixeer je lipstick met het Artdeco Fix product en zorg daarmee voor een long lasting resultaat! Uren lang perfect gestifte lippen!

Heb je op dit moment de Artdeco FIX niet in huis, dep dan je lippen met een tissue om olie en overtollige lipstick te verwijderen. Dun laagje poeder aanbrengen en dan nog een laagje lipstick! Voila!

Klaar voor de KUS! 💋

Nog Ă©Ă©n TIP: Lukt het je niet om een kleur te kiezen? Twijfel je en wil je een rustige teint? Bekijk dan de binnenkant van je onderlip! Ga op zoek naar die kleur! Dan heb je altijd de juiste match!

Natuurlijk bij PUUR! 💋