retinol huid vitamine a puur blog  retinol huid vitamine a puur blog
Van jong tot oud, een gezonde stralende huid willen we allemaal, toch?
 

RETINOL, vitamine A is dé oplossing!

 
Retinol is één van de meest krachtige en populaire ingrediënten in skincare, voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes. Retinol kan zelfs helpen tegen acné omdat het zorgt voor cel vernieuwing. Retinol behoort tot een familie retinoïden, dit zijn vormen van vitamine A die helpen bij het verhogen van de cel en huidvernieuwing. Op deze manier zijn ze effectief in het vervagen van verkleuringen en het verzachten van de schade die optreedt bij huidveroudering.
 
Retinol is super voor je skincare thuis, maar dan wel een veilige en hoog gedoseerde hoeveelheid Retinol. Skincare met retinol vereist wel wat extra zorgvuldigheid, en dient te worden opgebouwd. Laat je dus goed informeren alvorens een product met retinol te starten.
In de huidinstituten van PUUR Huidinstituten gaan we een stap verder. De huidspecialiste beoordeelt je huid na een uitgebreide en unieke Observ huidscan, bespreekt je wensen, en stelt een huidplan voor je samen. De retinol peeling is er daar één van!
 
Alleen het allerbeste voor je huid! Natuurlijk bij PUUR!
 

Onze favoriete producten met retinol zijn:

 
 
 
 
 
Meer weten over retinol, en wat het voor jouw huid kan betekenen? Vraag het de huidspecialist van PUUR Huidinstituut.
 
skincare retinol vitamine a puur hohi skincare retinol vitamine a puur hohi
skincare retinol vitamine a puur hohi skincare retinol vitamine a puur hohi

Edith Naaiijkens