Vol trots kan ik eindelijk dit nieuws delen: een nieuw PUUR concept;

PUUR Natural Skin – Eco luxury in hartje Breda!

PUUR Natural Skin is een skin studio waar de Touch huidexperts op een 100% natuurlijke, holistische en duurzame wijze voor “gezond, ontspannen en mooi ouder worden” gaan. De gasten worden in complete rust en stilte ontvangen, de touch treatments bestaan enkel uit manuale massage technieken. Een bezoek aan PUUR Natural Skin is een beleving waarbij zowel je lichaam, zintuigen en huid ontspannen.

Met het nieuwe PUUR Natural Skin concept bieden wij eco luxury, 100% natuurlijke, holistische en duurzame huidverzorging. Voor iedereen die zichzelf luxe en ontspanning gunt, een fitte en gezonde uitstraling op een natuurlijke manier ambieert, die bewust leeft, natural living waardeert en één is met natuur en milieu. Zonder belastende stoffen voor huid en milieu werken aan een gezonde huid en geest!

 

puur natural skin breda natural beauty clean skincare eco luxury organic skincare

 

In 2007 ben ik gestart met PUUR Schoonheid & Ontspanning. Hierna zijn we doorgegroeid naar twee succesvolle huidinstituten, met een breder aanbod en behandelingen en zijn steeds meer gaan specialiseren richting het oplossen van huidproblemen. De vraag naar ontspanning, mindfulness, duurzaamheid is altijd gebleven die geleid heeft tot dit nieuwe concept: PUUR Natural Skin

In de huidige huidinstituten blijven wij huidverbetering in een ontspannen jasje aanbieden. De massages voor, en tijdens de behandelingen blijven bestaan, want dat is waar wij in geloven. De focus in de huidinstituten ligt voornamelijk op huidverjonging, huidverbetering met effectieve methoden, technieken en merken.

Bij PUUR Natural Skin ligt de focus volledig op puur natuur; op een 100% natuurlijke en holistische wijze stralend ouder worden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke touch therapy, ontspanning, massages, geen apparatuur, stilte tijdens behandelingen, gericht op duurzaamheid, 100% natuurlijk en vegan.

Complementair aan elkaar!

De huidinstituten en de skin studio zijn complementair aan elkaar. In de huidinstituten Oosterhout en Prinsenbeek blijven alle ontspannende, cosmetische en medische behandelingen bestaan, waarbij de skin studio in Breda volledig gaat focussen op ontspannen, holistisch en natuurlijk.

Wanneer klanten in Breda specifieke zorg nodig hebben op gebied van huidverbetering en huidproblematiek, dan verwijzen wij door naar de huidinstituten, en visa versa. Kortom, complementair.

 

puur naturals skin breda angelique van poorten natural beauty organic skincare eco luxury massage holistic skincare

 

Bij deze nieuwe locatie van PUUR in de Boschstraat in Breda word je ontvangen door Angelique. Met haar 23 jaar ervaring en liefde voor 100% clean beauty zorgt zij voor een warm welkom! Geniet van haar krachtige massage touch technieken en ervaar eco luxury.

Bij PUUR Natural Skin is, na een lange zoektocht, gekozen voor hoogwaardige clean skincare; Ayuna, Éminence Organics en Chi Essential Cosmetics.

Medio mei ben je van harte welkom! Binnenkort gaan we starten met de grote verbouwing, natuurlijk gaan we je helemaal meenemen in dit avontuur. Volg ons daarom op social media op @puurnaturalskin

Neem gerust alvast een kijkje op onze website: PUUR Natural Skin Breda

Liefs Edith,
Eigenaresse PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek, Het Online Huidinstituut én PUUR Natural Skin Breda

 

Edith Naaijkens