PUUR Huidinstituut

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging én huidverzorging! Ons team van gedreven vakspecialisten zorgt voor een optimale resultaat in een ontspannen sfeer. Een bezoek aan PUUR betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en behandeld worden door gecertificeerde specialisten.

PUUR werkt met verschillende, zorgvuldig geselecteerde, topmerken: pHformula, Forrle`d, Valmont, Pascaud, Dr. K, Me-line, Artdeco en OPI. Hoge kwaliteit, effectiviteit en sublieme ingrediënten zorgen voor een perfect resultaat. Goed advies voor uw huid is de eerste stap naar een stralende en gezonde huid.

PUUR voor iedereen die resultaat wil!

PUUR Huidinstituut is in 2007 opgericht door Edith Naaijkens. Door jarenlange ervaring, kennis van de huid en continue ontwikkelingen is het bedrijf snel uitgegroeid tot een huidinstituut op hoog niveau. Speciale aandacht voor huidverzorging voor mensen met kanker en dermatologie.

Door de samenwerking met een aantal gespecialiseerde professionals, waaronder een cosmetisch arts en een permanente make-up expert biedt PUUR Huidinstituut u een totaalconcept.

Wij hopen u snel te ontmoeten bij PUUR Huidinstituut!