Top 3 van Nederland! Huidspecialiste Marijn is voor PUUR Huidinstituut genomineerd voor de Beauty Award. Uit alle inzendingen zit ze nu in de finale en dus in de Top 3 van Nederland.

 

beauty award top 3 nederland huidspecialist schoonheidsspecialist puur huidinstituut beste salon van nederland

 

De beauty Award is dé vakprijs voor onze branche, er kan niet gestemd worden, het gaat er niet om hoeveel volgers of vriendjes dat je hebt.
Deze award gaat volledig om kwaliteit op het gebied van PR en marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek, en wordt beoordeeld door de vakjury. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals.

 

beauty award top 3 nederland huidspecialist schoonheidsspecialist puur huidinstituut beste salon van nederland beauty award top 3 nederland huidspecialist schoonheidsspecialist puur huidinstituut beste salon van nederland

Er is hard gewerkt om de inzending voor de beauty award (categorie Salon medewerker van het jaar) op tijd af te krijgen. Marijn heeft een eigen PUUR glossy aangeleverd met daarin alle antwoorden op de vragen van de jury. Helemaal in stijl, helemaal PUUR!

Vrijdag11 december is de mystery Guest geweest, nu volgen de jury gesprekken, het interview en zondag 21 april dé gala uitreiking voor de Beauty award categorie Salonmedewerker van het jaar.

Hoe dan ook, podium of niet, in de top 3 van Nederland is al erg waardevol, een kroon op ons werk en de expertise van Marijn.

Het hele team gaat op zoek naar een mooie gala jurk!
We gaan je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen!

 

beauty award top 3 nederland huidspecialist schoonheidsspecialist puur huidinstituut beste salon van nederland

 

Edith Naaiijkens