Revolutionaire doorbraak in huidverbetering

Gepersonaliseerde crèmes op basis van JOUW DNA!
Doeltreffende huidverzorgingsproducten afgestemd op jouw genetisch profiel.
Cosmetica wat helemaal gepersonaliseerd is.
Dat lijkt fictie… maar is nu realiteit!

PUUR Huidinstituut biedt met dit revolutionaire, innovatieve concept van Genoxage écht een maatwerkoplossing voor huidverbetering.

Jouw DNA, onze inspiratie
Onze genen bepalen de kleur van ons haar en van onze ogen. Maar ook huidstructuur, het aantal rimpels en de diepte daarvan, de huidpigmentatie en de veroudering van onze cellen. Kortom, ons verouderingsproces is voor circa 60% genetisch bepaald. Doordat wij nu jouw persoonlijke DNA kunnen analyseren (afname wangslijmvlies), is het mogelijk het verouderingsproces gericht aan te pakken.Niet alleen met de maatwerkproducten van Genoxage maar door deze analyse krijgen wij inzicht in de erfelijke aanleg voor huid veranderingen. Hierop kunnen wij onze behandelingen nog beter afstemmen en gerichtere resultaten boeken.

Genoxage vertraagd verouderingsproces
Genoxage is een exclusief cosmeticamerk en pionier in het gebruik van persoonlijke DNA analyses als basis voor huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn uniek omdat ze zijn aangepast op jouw fysieke kenmerken, genetica, en levensstijl. Elke crème is dus uniek!
Ons doel is om de de conditie van de huid te herstellen, te verbeteren en het verouderingsproces zo te beïnvloeden zodat het vertraagd kan worden.

Hoe werkt het?
Een complete huidtest analyseert het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte en de pigmentatie, het hydrolipide-evenwicht, de oxidatie en creatie van vrije radicalen, gevoeligheid en tolerantie, rimpels, dermatologische aandoeningen, de levensduur van de cellen, en de lichtgevoeligheid van de huid. Bij deze test wordt ook op een eenvoudige en pijnloze manier wangslijm van je afgenomen, dat in het laboratorium wordt geanalyseerd.

De DNA analyse geeft niet alleen informatie over jouw specifieke belasting voor huidveroudering maar ook je genetische bepaling voor aanleg voor cellulitis en alopecia (kaalheid)
Op basis van jouw specifieke analyse bieden wij volledig op jouw huidtype en huidsituatie 3 afgestemde producten die gebaseerd zijn op alle dermatologische variabelen. Met de exacte hoeveelheid werkstoffen en de beste ingrediënten voor jouw huid!

De kosten voor deze DNA analyse, voorbereide crème én drie gepersonaliseerde producten voor u op maat gemaakt zijn € 667. Alle producten kunnen voor u worden nabesteld.

Benieuwd? We bespreken graag met u de mogelijkheden!