Het najaar is de perfecte tijd om je huid eens flink aan te pakken, een boost te geven met een KUUR behandeling.


Een uitleg over onze favoriete kuur behandelingen:
Uiteraard kunnen alle behandelingen ook los worden ingepland.

Bindweefselmassage kuur: “Natuurlijke anti-aging Massage”
Bindweefselmassage is een zeer intensieve massage. De massage wordt toegepast op de bindweefsellaag van de huid. Door de bindweefselmassage wordt de doorbloeding geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt sterk celvernieuwend en verstevigend. Huidstructuur wordt sterk verbeterd. Deze massage wordt in veel gevallen gecombineerd met een fruitzuur peeling.
KUUR: Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, een keer per week behandelen.
Demonstratie en uitleg: Zaterdag 24 September om 13 uur!

Chemische peeling kuur:
Bij een chemische gezichtspeeling wordt een “zuur” product op je huid aangebracht om het door de zon beschadigde, verdikte huidoppervlak te exfoliëren en om de aanmaak van collageen te stimuleren zodat je huid weer strakker en egaler wordt. Een veilige en doeltreffende behandeling.
We maken gebruik van verschillende soorten producten zoals AHA (alphahydroxyzuren, zoals  lactic en glycolzuur), betahydroxyzuur (salicylzuur, ook bekend als BHA) en trichloorazijnzuuranhydride (TCA, niet in kuur maar eenmalig).

Afhankelijk van het aantal en diepte van de rimpels, grove huidstructuur en pigmentvlekken is een chemische peeling een uitstekende en doeltreffende keuze om het huidoppervlak van je gezicht weer gladder, egaler en strakker te maken. Na een uitgebreide intake en huidanalyse wordt een behandelplan samengesteld voor een optimaal resultaat.
KUUR: Afhankelijk van de probleemzones raden wij 4-6 behandelingen aan, elke twee weken een behandeling. Om uw huid het mooiste resultaat te geven is het van belang om na de kuur de behandeling regelmatig te herhalen (m.u.v. zomerperiode).

MESO Therapie kuur:
Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen vochtverlies van de huid en huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een cocktail van o.a. vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur gebruikt. Hierdoor wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Ook deze behandeling kan in combinatie met een fruitzuur peeling.
KUUR: Behandelingen één t/m vier in de eerste 2 maanden, behandeling vijf in 3e maand en behandeling zes in 4e maand.

Algemeen:
Alle KUUR behandelingen en trajecten zijn uniek. De frequentie en aantal behandelingen is slechts een richtlijn en wordt voor iedereen persoonlijk op maat samengesteld.Deze behandelingen kunnen uiteraard ook los worden ingepland.

Wilt u een vrijblijvend advies gesprek met een behandeltraject op maat, dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken. Of om de demonstratie bij te wonen op zaterdag 24 september om 13 uur!