Wat kan hyaluronzuur doen voor mijn DORSTIGE HUID?

HYALURONZUUR VOCHTARME HUID

Hyaluronzuur, daar heb je vast al eens eerder van gehoord! Een ingrediënt wat vaak aan huidverzorgende producten wordt toegevoegd. Een wondermiddel? JAZEKER!

Maar wat is hyaluronzuur nou eigenlijk? Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die je op meerdere plaatsen in het lichaam tegenkomt. Voor de huid is hyaluronzuur belangrijk voor de vochtbalanscelvernieuwing en beschermt je huidbarrière.

Het belangrijkste kenmerk: Het is namelijk een kampioen in het aantrekken en vasthouden van vocht. Het trekt vocht uit de diepere lagen van de huid naar boven, maar ook uit de lucht buiten de huid.

Veel mensen hebben een huid met vochttekort. Zeker in deze tijd hebben veel mensen last van een trekkende huid die niet comfortabel aanvoelt. Binnen staat de verwarming lekker hoog en de koude lucht buiten zorgt voor een dunner wordende huid barrière, waardoor het vocht makkelijk uit de huid kan verdampen.  Je huid houdt het vocht dus niet uit zichzelf vast! Omdat het vochtpercentage ín je cel niet voldoende is kunnen ook andere huidprocessen stagneren en problemen geven zoals roodheid, droogte of juist oneffenheden. Heel belangrijk dus om je vochtniveau op peil te krijgen, en te houden.

Een huid met vochttekort laat kleine craquelé lijntjes zien wanneer je de huid een klein beetje opduwt. Op de lange termijn zorgt vochttekort voor diepere lijntjes en rimpeltjes.

Het toevoegen van hyaluronzuur aan je skincare routine is de oplossing!

Buiten dat hyaluronzuur een enorme vochtbooster is, zorgt het ook voor een versterking van de huidbarrière. De hydrolipide filmlaag, combinatie vocht en vetten in de huid die zorgt voor de barrière, wordt in balans gehouden en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook zorgt hyaluronzuur voor cel vernieuwing, waardoor de huid er gezond, fris en jong uitziet, en stevig en soepel blijft. Zo is hyaluronzuur een mooie toevoeging om huidveroudering tegen te gaan.

Hyaluronzuur, een absolute MUSTHAVE voor iedereen die zijn of haar huid jong en energiek wil houden! Min tips met producten die een een hoge concentratie hyaluronzuur bevatten

TIP 1Code H Serum van Pascaud
https://hohi.nl/product/pascaud-code-h-hydraterend-serum/

Uit de nieuwste lijn van Pascaud: My Skincaud. Dit Serum zit boordevol hyaluronzuur voor hydratatie en stevigheid van de huid.

TIP 2: Moisturizing Booster van Valmont
https://hohi.nl/product/valmont-moisturizing-booster/

Een ware hyaluronzuur-bom. Hydrateert alle lagen van de huid. En door het unieke RNA transportsysteem komt het precies in de lagen waar je huid het nodig heeft!

TIP 3: Hyaluronic Age Repair Booster van Team dr. Joseph
https://hohi.nl/product/team-dr-joseph-hyaluronic-age-repair-booster-serum/

Een geheel natuurlijk, 100% vegan en biologisch product met een hoge concentratie hyaluronzuur. Voor een stevige en soepele huid. Zorgt voor een natuurlijk botox-effect en het opvullen van fijne lijntjes.

Ik neem aan dat ik je heb kunnen overtuigen van hyaluronzuur! Want deze vocht-krachtpatser mag écht niet missen in je skincare routine!

Liefs Bertine van Erk,
Huidspecialist PUUR Huidinstituut
http://www.puur-huidinstituut

Edith Naaiijkens