Heb je (weer) last van een onzuivere huid en puistjes?
Is je acné sinds de corona verergerd?

We merken dat het thuiszitten tijdens de corona tijden niet gunstig is voor acne, veelal verergeren de klachten en weet men zich geen raad.

Vier tips die je weer even aan het denken zetten …

EETPATROON: Door het thuiszitten kan je eetpatroon veranderen dat invloed heeft op uitbraak van acné. Suikers en vetten kunnen bacteriën stimuleren om ontstekingen te geven. Laat je melkproducten zoals kaas en melk eens staan, je zult zien dat je huid snel verbetert.

CONTACT: Door het thuiszitten zit je ongemerkt ook meer met je handen in je gezicht en komen bacteriën, ondanks extra wassen tijdens corona, op je huid en geven extra acne klachten.

REINIG JE DAGELIJKS? Was je je huid nog twee maal daags? Iedere ochtend én avond? Ook als je niet veel van huis bent is het reinigen van je gezicht de basis voor een egale huid. `s nachts en zeker overdag produceert je huid namelijk afvalstoffen en talg die je huid verstoppen en dus onzuiverheden geven. Gebruik wekelijks je dieptereiniging om je poriën tot in de diepte schoon te houden. Een product met salicylzuur doet wonderen voor een huid met acne.

DRINK JE VOLDOENDE WATER? Door water te drinken in plaats van melk, frisdrank en vruchtensappen zuiver je je huid. Zelfs goed voor je gehele lichaam, en dus heel belangrijk voor je huidprocessen, afvoer van afvalstoffen en toevoer van voedingsstoffen.

Natuurlijk staan we ook klaar voor al je vragen, dagelijks staan onze specialistes klaar voor het beantwoorden van al je vragen. Laat je informeren!

We hopen je snel weer te mogen ontvangen voor je acné behandeling! Onze intensieve behandeling zal je huid ook weer goed doen!