PRINSENBEEK – “Verrassing en bovenal trots overheerst, deze prestatie is een beloning voor ons hele team! De Beauty Award is niet zomaar een Award, het is de meest prestigieuze vakprijs in Nederland. De vakjury, een mystery guest en uiteraard je klanten geven deze waardering.” Edith Naaijkens, eigenaresse van PUUR is er nog ondersteboven van. “We leveren iedere dag topprestaties. En pure ambitie hebben we genoeg, maar we zijn vaak wel wat bescheiden. Dat is nergens voor nodig blijkt. We behoren nu tot de top 4 van beste beauty salons van Nederland!”

Uitreiking 22 april
PUUR Huidinstituut heeft de felbegeerde nominatie ontvangen voor de categorie Beste Beauty Salon van het jaar. In deze categorie strijden 4 overgebleven salons voor de titel Beste Beautysalon van het jaar. Een uitgebreide screening van de deelnemers, hun bedrijven en een diepte-interview geeft de doorslag. Er wordt hierbij gekeken naar de totale bedrijfsvoering. De winnaars worden zondag 22 april 2018 tijdens een grootse gala-uitreiking bekend gemaakt.

Topsport
Edith Naaijkens gaat samen met haar team iedere dag voor goud, het huidinstituut is gevestigd in Prinsenbeek (Breda). 13 jaar geleden gestart op een ruime zolder, groeide PUUR snel verder. Edith doceerde en coachte veel schoonheidsspecialistes. Ze is inmiddels inspirator en columniste van Esthé, een platform voor de beauty branche. Sinds 2015 is PUUR gevestigd in een ruim pand met 180m² oppervlakte. In de vier prachtige, rustgevende cabines kun je terecht voor huidsupport van top tot teen op een professionele maar vooral ook ontspannen wijze. Presteren op topniveau gaat bij PUUR in een informele sfeer. Zoals Edith zelf aangeeft. “Als Bourgondische Brabantse is gastvrijheid voor mij vanzelfsprekend, we geven support aan de huid op alle vlakken in een ‘wellness-jas’. En dat wordt gewaardeerd, onze klanten komen er zelfs voor uit België en Zeeland.”

Spiegel
“Door deze deelname aan de Beauty Awards hebben ook wij eens goed in de spiegel gekeken. En we zijn trots op ons spiegelbeeld. Ik ben vaak te bescheiden om dat hardop uit te spreken, maar deze nominatie bevestigt het nogmaals. Het totaalconcept waarbij we alle huidsupport onder één dak aanbieden werkt; van huidtherapeut, mani-, pedicure tot aan cosmetisch arts en alles daar tussenin. De verschillende supportgroepen hebben elk een eigen focus en specialisatie. We bieden onze klanten alles voor een stralende huid.

Een mooie en ontspannen huid geeft je zekerheid en zelfvertrouwen. Iedere dag wanneer een tevreden klant vertrekt met een stralende huid worden we beloond, dus eigenlijk hebben we al gewonnen. Neemt niet weg dat we natuurlijk gaan voor de kers op de taart: het winnen van de Beauty Award! Want we gaan natuurlijk ook hier voor GOUD.”

PUUR Huidinstituut – Support voor je huid