Genomineerd voor de Beauty Award 2024: Mijn reis van passie en doorzettingsvermogen!

 

beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional    beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional     beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional     beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional

 

Met enthousiasme begon ik aan de Beauty Award-uitdaging. Terugkijkend op mijn 7,5 jarige beautyreis en ondanks een onverwachte hersenoperatie, voltooide ik mijn inzending op tijd. Nu, tijdens mijn herstel, voel ik me opnieuw enthousiast en mega trots! De Top 3 van Nederland bereiken is een geweldige eer en het zou een droom zijn om de Beauty Award in ontvangst te nemen.

Zelfreflectie en groei!

Waar sta ik na 7,5 jaar en waar wil ik naartoe? De Beauty Award bood de kans om mezelf te meten met vakprofessionals en een kritische blik te werpen op mijn ontwikkeling. Trots sta ik nu bij de Top 3 van Nederland, een bevestiging van de stappen die ik de afgelopen jaren heb gezet.

Een nominatie om trots op te zijn en te delen! De steun van mijn baas Edith, mijn collega’s, en klanten geeft een heerlijk gevoel. Ik kijk uit naar de vakjury-presentatie, sta open voor kritiek en wil ervoor zorgen dat iedereen van deze nominatie hoort! Samen gaan we deze uitdaging aan en maken we het een onvergetelijke ervaring.

Passie en toewijding voor mijn werk!

Mijn werk als huidspecialist is mijn passie, ik ga voor goud voor elke huid, en ik streef ernaar anderen te motiveren en te laten groeien. De Beauty Award winnen zou een kroon zijn op mijn liefdevolle inzet. Winst betekent groei voor mij, mijn klanten, team en PUUR. Ik hoop met deze erkenning andere specialisten te inspireren en de zichtbaarheid van PUUR te vergroten. Bij PUUR zitten we vol prachtige plannen, en deze award zou de katalysator zijn om ze tot leven te brengen!

De beauty Award is dé vakprijs binnen de beauty branche. Er kan niet gestemd worden, het gaat er niet om hoeveel volgers of vriendjes dat je hebt: Deze award gaat volledig om vakmanschap, kwaliteit op het gebied van marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechnieken. Al deze elementen worden beoordeeld door de vakjury. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals.

Op naar de gala uitreikingen op 21 april, ik zo liegen als ik dé award niet zou willen winnen op deze avond! Ik ga ervoor, en ook het hele team van PUUR is er klaar voor!

Deze toffe foto’s zijn gemaakt door Sylvia van Created By Syl Fotografie! Thnx!

beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional    beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional    beauty award 2024 marijn de jong puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidprofessional

Edith Naaiijkens