Marloes van @MarloesDaily heeft een toffe blog geschreven over haar bezoek aan PUUR, bij huidtherapeute Tanja! Zij heeft de Skin Booster PRX T33 behandeling gehad en dit is haar ervaring:

 

prx t33 puur huidinstituut prinsenbeek oosterhout

 

“Na de behandeling zag ik al direct resultaat. Mijn huid zag er voor de behandeling vooral wat grauw, slapper uit. Na de behandeling voelde mijn huid aan alsof ik een mini facelift had gehad. Veel strakker, voller en glanzender. Een fijne healthy glow. Ook zijn mijn fijne lijntjes minder zichtbaar na de behandeling. Echt heel fijn! Deze kuur kun je ook gewoon het hele jaar doen en heeft geen hersteltijd nodig net zoals bij een intensieve peeling bijvoorbeeld.

Ik heb de behandeling dan ook als zeer prettig en ontspannend ervaren met een super mooi resultaat. De crèmes voor thuis bleef ik nog 5 dagen na de behandeling gebruiken voor optimaal resultaat.”

Bedankt weer voor je bezoek aan PUUR, en weer tot snel!

De volledige blog lezen, super leuk namelijk, KILIK DAN HIER

Wil jij te weten komen wat het beste is voor jouw huid, plan dan een vrijblijvend huidadvies met digitale huidscan. De huidspecialist neemt graag ruim de tijd om je alles te vertellen over jouw huid! Intake en huidscan inplannen: KLIK HIER

 

Edith Naaiijkens