Doe jij dat stiekem ook weleens?
Naar bed gaan zonder je gezicht te reinigen.


“Ja, ik moet eerlijk toegeven dat ik dat heel soms stiekem ook doe!”

stiekem reinigen

 

Het overkwam mij laatst nog na een concert. Een hele avond vol plezier en mooie muziek, een lange rit naar huis, moe en zo mijn bed in geploft! Oeps! En ik als huidspecialiste, die jou er altijd op attendeert dat het oh zo belangrijk is! Gelukkig overkomt mij dit echt maar 1 of twee keer per jaar.

En jij? Hoe vaak duik jij je bed in zonder je gezicht te reinigen?

Nog even op een rijtje waarom het zó belangrijk is om je huid elke dag 2 x te reinigen, met een reiniging die bij je huid past! 

1. Fijnstoffen, talg, bacteriën, make-up en nog veel meer verstoppen je huid. Niet reinigen, of onvoldoende zorgt voor huidveroudering, roodheid en onzuiverheden. Reinigen is dé eerste stap naar een mooie huid! 

2. Door je huid te reinigen is deze beter toegankelijk voor je kostbare serums en crèmes. Zonder goede reiniging kun je smeren wat je wilt, maar het komt echt niet tot zijn recht, en niet in de huidlagen waar jij ze wilt hebben! Intensieve ingrediënten zorgen voor resultaat, maar wel graag op een schone huid die er klaar voor is!

3. Ken je dat? een doffe huid, die niet straalt! Dat gebeurt er als je onvoldoende reinigt, je huid zit vol met opgehoopte afvalstoffen, bacteriën, teveel aan huidcellen en make-up resten.

4. Ook `s ochtends is het belangrijk om je huid te reinigen. Waarom? Omdat tijdens de nacht je huid herstelt en zich ontdoet van afvalstoffen, die dus na een nacht slapen op je huid liggen!

5. Reinigingsdoekjes NEE! Gebruik ze a.u.b. niet! Vaak zijn ze op basis van paraffine, siliconen, en vetachtige stoffen die je huid juist verstoppen. Je denkt goed bezig te zijn, echter zien wij huidspecialistes dat het heel vaak huidproblemen geeft!

6.Oogmake-up die je laat zitten geeft kans op oogontstekingen, en rimpeltjes rondom je ogen. Niet doen dus!

Heerlijk he, die eerlijkheid! 
Vanaf nu reinigen we allemaal élke dag! Toch?

Edith Naaiijkens