Tegenwoordig bestaan er veel apps waarmee je kunt zien hoe je gezicht veranderd als je ouder word. Lekker confronterend, en natuurlijk niet helemaal de waarheid. Dit zet ons dan wel aan het denken: hoe zou ik er over 20 jaar uit zien? Krijg ik last van huidverslapping, een droge huid, een gevlekte huid door pigment of krijg ik rimpels?  

 

DNA test huid puur huidinstituut huidveroudering

 

Ik heb helaas geen tijdmachine voor je om dit eens te bekijken, maar wel iets anders! De beauty branche blijft zich ontwikkelen, waardoor we nu jouw unieke DNA huidcode kunnen ontrafelen. Uniek, want we kunnen zo precies zien wat jouw huid nodig heeft om zo mooi en gezond mogelijk oud te worden. Hoe dit precies gaat, ga ik je uitleggen! 

De test bestaat uit een pakketje met een wattenstaaf, je kent ze wel, net als in van die politieseries. Je neemt met dit wattenstaafje wangslijm af, en stuurt dit op naar de universiteit van Maastricht. Alle benodigdheden hiervoor zitten in de set. Dit gaat via een code, en dus niet via je naam. Het is dus geheel anoniem. Binnen enkele weken ontvang je via een speciale app jouw unieke DNA-code, en kun je samen met jou huidspecialiste kijken naar een advies voor jouw huidbehoefte.  

 

Bij de DNA Huid Test wordt gekeken naar:  

  • De vorming van rimpels  
  • Ontstaan van roodheid en ontstekingen op latere leeftijd  
  • Toekomstige huidverslapping of glycatie proces van de huid 
  • De voorspelling van de vochtarme huid   
  • De rol van oxidatieve schade 
  • Pigmentvorming in de huid  

Na de DNA test geeft de app jou de meest persoonlijke analyse die er is want jouw DNA is uniek. Met de uitkomst werk je de rest van jouw leven aan preventie van diverse huidkenmerken. 

Benieuwd wat jouw DNA huidcode je verteld over je huid? Doe dan de DNA test!  

 

 

Huidspecialiste Marijn legt uit hoe de DNA Huid Test gaat in haar vlog: 
https://www.youtube.com/watch?v=mtH4OMERhjw&t=9s

En Huidspecialiste Marijn deelt de anonieme uitslag van haar DNA test met jou:
https://youtu.be/wG8-iYNAsso

 

Marijn de Jong