De wereld op zijn kop.
Omgekeerd prijsvoordeel voor jou! 

Deze maand draaien we het eens om. In plaats van de prijsstijgingen van onze leveranciers, per 1 juli door te voeren en in te laten gaan, doen wij dat pas per 1 augustus.
Dit geeft je een voordeel, dat kan oplopen tot ruim 16% wanneer je producten en behandelingen voor 1 augustus aankoopt !!

Gaan alle producten dan met 16% stijgen?

De meeste producten tussen de 3% en 9%. Net zoals de rest van de wereld, ontkomen ook wij helaas niet aan een prijsstijgingHogere energie-, transport- en personeelskosten maar ook alle ingrediënten en verpakkingen zijn in kosten gestegen. Dit komt mede door schaarste in grondstoffen en verpakkingsmaterialen. 

Eveneens zullen de prijzen van onze behandelingen per 1 augustus stijgen. Hogere inkoop, hogere personeelskosten, maar zeker ook meer opleidingen die we volgen om altijd de beste in onze branche te blijven. 

Omgekeerd prijsvoordeel 

Profiteer dus tot 1 augustus 2022 van de oude prijzen. Dat levert je voor sommige producten tot 16% voordeel op ten opzichte van je aankoop in augustus! Ook in de webshop www.hohi.nl

Strippenkaart
Ken je de ouderwetse strippenkaart van vroeger nog?

Kom je regelmatig bij PUUR voor bijvoorbeeld je peeling, laserontharing of wave behandeling? Koop dan nu tegen de voordelige prijs je behandelingen in één keer door middel van een strippenkaart, en geniet het hele jaar van het voordeel! Let op;
de strippenkaart moet in 2022 gebruikt worden! 

Wil je hier meer over weten?
We horen graag van je! 

Edith Naaiijkens