FOUTJE …

De meest gemaakte fouten in je weg naar huidverbetering zijn …

 

huidverbetering fout missers skincare puur huidinstituut edith naaijkens

 

1. Teveel switchen tussen skincare

Je huid heeft tijd nodig om te wennen aan nieuwe skincare. Gun je huid die tijd en pak niet te snel naar iets anders als je denkt dat het niet het gewenste resultaat geeft. Geeft het een reactie, dan koppel je dit eerst terug naar je huidprofessional. Bij sommige skincare kunnen klachten eerst verergeren alvorens te verbeteren.

 

2. Met elke skincare trend meegaan

Door social media word je enorm getriggerd door alles wat nieuw is, het belooft wonderen maar … past het wel bij jouw huid? En doet het product wat het echt moet doen? Ken je jouw huid goed genoeg en weet je überhaupt wel wat het beste is voor jouw huid?

 

3. Van 0 naar 100 willen gaan in 10 seconden

Je kunt ook geen marathon lopen zonder te trainen. Een rimpel, roodheid, pigmentvlek is ook niet in één keer gekomen, verwacht dan niet van je lichaam en van je skincare en huidexpert dat het in één keer weg is! We kunnen niet toveren! Soms wel hoor, we kunnen namelijk veel bereiken naar niet zo snel als er vaak gedacht wordt.

4. Luisteren naar skinfluencers!

Ze zijn vast goed opgeleid, daar ga ik vanuit als iemand informatie deelt, maar krijgen veelal betaald om skincare te promoten op social media kanalen. Zij kennen jouw huid niet en weten dus vanaf het schermpje ook niet wat voor jouw huid het beste is. Laat je niet beïnvloeden door wat er op de socials gedeeld wordt.

 

5. Teveel verschillende behandeltechnieken door elkaar laten uitvoeren

Ik promoot instituut behandelingen enorm aangezien het een boost is voor jouw huid naast de skincare voor thuisgebruik. In het instituut doen we wat je thuis niet voor jouw huid kunt doen. Maar … switch niet continue tussen intensieve behandeltechnieken. Een keer een ontspannen huidbehandeling is ook super voor jouw huid. Net als jij heeft jouw huid soms ook extra rust nodig!

 

6. Te intensieve producten gebruiken die helemaal niet bij jouw huid passen

We worden overspoeld met super skincare ingrediënten: retinol, hyaluronzuur, peptiden, salicylzuur etc etc. Maar past de intensieve werkstof wel bij jouw huidtype? Geef je huid niet keer op keer een té intensieve actie!

 

7. Last but not least: Exact willen, wat je vriendinnen ook hebben

Dat horen we regelmatig in de huidinstituten. Iedere huid is anders en wat voor je vriendin super werkt kan voor jouw huid enorm tegen werken.

 

KORTOM: Huidverbetering, skincare voor thuis en instituut behandelingen komen alleen tot haar recht als je exact weet wat jouw huid nodig heeft, hoe jouw huid is opgebouwd. En dat kan alleen als de huidprofessional er met de juiste apparatuur van dichtbij naar kijkt en dan een advies op maat maakt voor JOUW HUID!

 

Ken je huid, weet wat het nodig heeft. 

Bij PUUR Huidinstituut adviseren we je graag. Na een uitgebreid intake gesprek met een Observ 520x huidscan zorgen we voor een huidadvies op maat en weet jij exact wat jouw huid nodig heeft!

Woon je niet in de buurt van een van de PUUR Huidinstituten, ga dan op zoek naar een huidprofessional bij jou in de buurt.

 

Liefs Edith
PUUR Huidinstituut Oosterhout & Breda – Prinsenbeek

edith Naaijkens PUUR huidinstituut prinsenbeek oosterhout

Edith Naaiijkens