Wat is Buccal Massage?

De Buccal en Toning massage is een manuele massage gericht op het bindweefsel, maar voornamelijk op het spierweefsel van decolleté, de hals, nek, gelaat en gaan we vanuit de mondholte masseren. Op deze manier maken we de spieren steviger en krachtiger en ontstaat er een natuurlijke lift van het gelaat. Het is een echte work-out voor je gezicht.

 

Wat maakt Buccal Massage zo uniek?

Omdat we dus vanuit de mondholte masseren kunnen we zo het spier- en bindweefsel vanuit twee kanten aanpakken. Extra effectief dus. Dit zorgt voor toning van spierweefsel waardoor de huid wordt gelift en de aanmaak van collageen wat voor meer stevigheid in de huid zorgt.

 

Is Buccal Massage pijnlijk?

Nee, dit was voor mij ook een verrassing toen ik de training voor Buccal massage deed. Het is niet pijnlijk. Het is intensief en in het begin misschien even wennen, maar zeker niet pijnlijk.

 

Hoe vaak moet ik Buccal Massage doen om resultaat te krijgen?

Het beste is om te starten met een kuur van minimaal 6 weken, met elke week een behandeling en het daarna te onderhouden met elke 6 weken een behandeling. Wil je liever geen kuur, dan adviseer ik elke 4-6 weken een behandeling.

 

Vind je dat niet vies dat je ín de mond zit?

Nee hoor, ik draag handschoenen en de tandarts doet ook niet anders.

 

Hoe verloopt de Buccal Massage behandeling?

De Buccal Massage behandeling begint met het reinigen van de huid, daarna begin ik met het Toning gedeelte van de massage, hierbij worden de spieren van decolleté, hals, nek, schouders en gezicht intensief gemasseerd. Het tweede deel van de massage is de Buccal massage, waarbij ik dus vanuit de mondholte ga masseren. Hierna verwijder ik de massage-olie en breng ik een passende dagverzorging aan. Je kunt er ook voor kiezen om deze behandeling met een peeling en masker van Pascaud of pHformula te combineren.

 

Kan ik na Buccal massage de straat gewoon weer op?

Zeker. We gaan geen blauwe plekken of bloeduitstortingen creëren. De huid zal hooguit goed doorbloed zijn, waardoor je lekker een frisse teint hebt en met een mooie gezonde glow de deur uitgaat.

Klik HIER voor nog meer informatie over Buccal Massage.

 

Huidspecialiste Bertine vertelt je graag meer over deze unieke massage techniek!

puur huidinstituut huidexpert bertine van erk

Bertine van Erk,
Huidspecialistes PUUR Huidinstituut

Bertine van Erk