Ampullen met Retinol, Peptides en fruitzuren zijn KRACHTPATSERS,
maar waarom eigenlijk?

blog ampullen puur skincare
Of je nou last hebt van een doffe, vale, vermoeide huid, rimpelvorming of puistjes, je huid kan altijd een extra intensieve boost gebruiken. Extra werkstoffen om huidproblemen aan te pakken en om je huidconditie te verbeteren.

Waarom zit een ampul in een glazen verpakking?

Ampullen zijn KRACHTPATSERS, zitten verpakt in een compleet afgesloten glazen flesje om contact met zuurstof te voorkomen. Een ampul is écht voor eenmalig gebruik. In een ampul zitten alleen maar werkstoffen, vaak wordt er zelfs gebruik gemaakt van slechts één werkzame stof (zoals retinol, fruitzuur of hyaluronzuur).

9 X meer power dan een crème!

Een ampul bevat veel meer werkstoffen dan je crèmes, zeker wel 9 keer zoveel. Daarnaast zijn de werkstoffen zo geselecteerd, dat de werking zeer doelgericht is. Over een ampul, gebruik je altijd nog een verzorgend en beschermend product. Alleen een ampul of serum is niet voldoende. Met een serum intensiveer je je dag -en nachtverzorging. Bovendien, ampullen en serums versterken het effect van je instituut behandelingen. Je haalt dus nóg meer uit je huid!

Wanneer gebruik je een ampul?

Een ampul of een ampullen kuur gebruik je als je merkt dat je huid meer aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld na een lange zomer, of een heftige winter, maar ook na ziekte, veel blauw licht of veel airco. Het type ampul stem je samen met je huidspecialiste af op de conditie van je huid. Een ampul is dus een krachtpatser als je huid in korte tijd extra aandacht nodig heeft. Je schud hiermee je huid wakker, geeft haar een boost.

Hoe te gebruiken?

Een ampul breng je altijd aan op een goed gereinigde huid. Ze werken niet op een huid die niet goed gereinigd is, de vetachtige stoffen en vuil belemmeren dan de opname. Voor het beste resultaat gebruik je ook regelmatig een diepte reinigend product om dode huidcellen te verwijderen en opname van je serum en ampullen te verbeteren.

De glazen ampul breek je voorzichtig open met een tissue, bij het bolletje wat op de ampul staat. De inhoud schud je uit de glazen verpakking en brengt dit met licht deppende bewegingen aan op je huid. Masseer het volledig in totdat het geheel is opgenomen door je huid. Je kunt ook decolleté en handruggen meenemen. Maak de ampul in zijn geheel op. Het heeft geen zin om een deel te bewaren want door zuurstof zal de kwaliteit snel achteruit gaan. De meeste ampullen , zeker met retinol en fruitzuren, `s avonds gebruiken, onder je nachtcrème.

1 + 1 = 3, AMPUL + bindweefsel grepen is huidverbetering! Je huid knapt helemaal snel op als je `s avonds de ampul inmasseert met stimulerende grepen. Als je huid dat nodig heeft natuurlijk, want bij een gevoelige huid is indeppen voldoende!

 

Laat je adviseren! Ken je huid, weet wat je smeert!

Vind je het lastig om een keuze te maken wat het beste is voor jouw huid? Laat je dan écht goed informeren door een huidspecialist. Chat, bel, mail met onze specialistes of bezoek onze instituten voor een optimaal advies en huidscan.

Pascaud | 24-Ampullen €96,50 https://hohi.nl/product/pascaud-24-ampullen/

Pascaud | DNA Ampullen 10 stuks €42,90 voor de droge, vochtarme en gevoelige huid: https://hohi.nl/product/https-hohi-nl-post-typeproductp4157previewtrue/

Pascaud | Retinol Ampullen 10 stuks €42,90 voor de huid met rimpels, doffe, vale en vermoeide huid en de vette onzuivere huid met ontstekingen en puistjes : https://hohi.nl/product/pascaud-retinol-ampullen-10-stuks/

Pascaud | AHA – Fruitzuur Ampullen 10 stuks €42,90 voor het snel en zichtbaar verwijderen van dode huidcellen. https://hohi.nl/product/https-hohi-nl-post-typeproductp4159previewtrue/

Het Online Huidinstituut is het online advies platform met webshop van PUUR Huidinstituut Oosterhout en Breda – Prinsenbeek.

https://puur-huidinstituut.nl/

De hoog opgeleide huidspecialistes staan klaar voor al je vragen. Dat kan telefonisch of per e-mail.

Ik hoop dat je deze blog met plezier hebt gelezen en voldoende informatie hebt over ampullen, en het gebruik ervan! En nu allemaal boosten met deze krachtpatsers! “

Liefs Edith

edith naaijkens huidexpert puur huidinstituut

Senior Huidspecialiste & Eigenaresse PUUR Huidinstituut Oosterhout & Breda – Prinsenbeek
en ook Het Online Huidinstituut | http://www.hohi.nl

Edith Naaiijkens