Je hoort en leest steeds meer over wimperserums, over dat dit product zorgt voor mooiere, vollere, stevigere en langere wimpers. Nu hoor ik je denken: ‘’veel te mooi om waar te zijn!’’ Toch zijn er echt wimperserums waarmee je prachtig resultaat kunt bereiken. 

 

wimperserum

 

Er zijn alleen wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Het is goed om te weten dat er een verschil is tussen verschillende wimperserums. Er zijn meerdere toegankelijke wimperserums op de markt, alleen zie je vaak dat deze wimperserums werkstoffen bevatten met negatieve gevolgen op de gezondheid: Irritatie van de ogen of slechter zicht. In dat geval is goedkoop dus echt duurkoop!  Het is ook belangrijk dat een wimperserum vrij is van paraffine en minerale oliën, deze kunnen namelijk je traangoot verstoppen wat een ontsteking kan veroorzaken!

 

  • Er zijn genoeg kostbaardere serums met daarin ook kostbare ingrediënten, vrij van parfum, medicatie, volledig natuurlijk en vegan! Het is belangrijk dat de werkstoffen in een serum zo hoog mogelijk gedoseerd zijn voor het beste resultaat. Het is lastig om voor een lage prijs deze hoog geconcentreerde werkstoffen te verzamelen, wat een product van hoge kwaliteit sneller kostbaarder maakt.

 

  • Het allerbelangrijkste: Consequent gebruik! Indien een wimperserum niet dagelijks gebruikt wordt, kunnen de werkstoffen niet voldoende voor de haren doen. 1 a 2 keer per week een serum gebruiken heeft simpelweg geen nut. Gebruik een wimper serum 1 keer per dag, in de avond! Gebruik een wimperserum dat is afgestemd op jouw huid en haar behoeften voor het beste resultaat!

 

wimpeserum, mooier, voller, langer

 

Bij PUUR Huidinstituut werken wij met twee verschillende wimperserums. Benieuwd welk wimperserum bij jou past? Of wil je nog meer informatie?

De specialistes van PUUR Huidinstituut staan voor je klaar om je een passend advies te geven!

wimperserum puur huidinstituut

Edith Naaiijkens