WAAROM DETOXEN ZO GOED IS VOOR JE HUID

DETOX – ONTGIFTEN VAN JE HUID

We worden veel blootgesteld aan: junkfood, bewerkte voeding, pesticiden, uitlaatgassen, chemische stoffen, rook, milieuvervuiling enzovoort. Ons lichaam kan de afvoer van alle gifstoffen soms met moeite  bijbenen. Wanneer lever en nieren (verantwoordelijk voor het ontgiften van de stoffen) dit niet bij kunnen benen, worden deze gifstoffen opgeslagen in onze organen en vetweefsel. Met ernstige ontstekingen als gevolg, die zich ook op de huid laten zien.

 • Erger je je aan je acné en onzuiverheden?
 • Ben jij iemand met gevoelige darmen?
 • Eczeem gevoelig of snel last van roodheid en ontstekingen zoals rosacea?
 • Last van vochtophopingen?
 • Voel je je niet topfit?
 • Ben je zwaarder dan je eigenlijk zou willen?
  En zie je dit terug aan je huid in de vorm van bijvoorbeeld acne, eczeem of rosacea? Dan zijn dit tekenen dat je toe bent aan een ontgifting.

Daarom zetten wij Cellics Cell Pure in! We kunnen allemaal wel wat ondersteuning bij het ontgiften gebruiken (de een wat meer dan de ander).

 

WAT DOEN DE BELANGRIJKSTE STOFJES UIT CELL PURE?

 • Maria Distel werkt ontstekingsremmend en ondersteunt de lever en nieren bij ontgifting. Ook kan het de bloedsuikerspiegel verlagen.
 • Lecithine helpt o.a. om sneller jouw lichaamsvetten om te zetten in energie (met name dat vervelende buikvet). En wist je al dat een tekort aan lecithine, indirect leidt tot een verhoging van je cholesterol?
 • Gember ondersteunt de darmen. En tot onze grote verbazing komen gevoelige darmen vaak voor, wat vaak in relatie staat met een huidprobleem. Ook helpt gember bij afvallen (vetverbrander), reguleert het de bloedsuikerspiegel en werkt het ontstekingsverlagend.
 • Biotine is nodig om energie uit eten vrij te maken en speelt een rol bij de vorming van goede vetzuren, belangrijk voor uiteindelijk die mooie en glanzende huid.
 • Een te lage concentratie MSM in het lichaam is in verband gebracht met lichamelijke klachten als vermoeidheid, depressies, gevoeligheid voor stress (met gevolgen op de huid ivm een hoge dosis aan vrije radicaalschade). MSM wil je dus voldoende.

Daarnaast draagt MSM ook nog eens bij aan stevig haar, stevige nagels en een stevige huid.

Met een goede ontgifting van de cellen voel je je beter, ontstekingen kunnen verminderen, je huid verbetert, je beweegt makkelijker en val je misschien ook nog wat af. Hoe mooi is dat 🤩?

Wil je meer info over de ontgiftingskuur, laat het ons weten, we informeren je graag!

Direct naar CELLICS CELL PURE in de webshop van PUUR: https://hohi.nl/product/cellics-cell-pure-lets-detox/

DETOX HUID PUUR
Edith Naaijkens, Huidspecialiste en eigenaresse PUUR Huidinstituut

PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek https://puur-huidinstituut.nl/
“Alleen het allerbeste voor je huid”

Edith Naaiijkens